1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Snelle verzorgingsroutine

GOED AAN DE DAG BEGINNEN

Ook al heb je haast, probeer toch je huidverzorgingsroutine niet over te slaan. Hier leggen we uit welke stappen je kan volgen voor de perfte routine met essentiële producten die je elke dag moet gebruiken om je huid er fris en verzorgd uit te laten zien.

Highlights voor je routine

STAP VOOR STAP

Eenvoudig en effectief

4 stappen naar een perfecte huidverzorging!

Stap 1: Reinigen

Zo beginnen we elke gezichtverzorgingsroutine: 's ochtends en 's avonds een milde reiniger gebruiken om vuil en eventuele make-up te verwijderen en de huid voor te bereiden op de volgende stap. Gebruik maar een kleine hoeveelheid reiniging en masseer deze met lauw water in, spoel daarna af.

1 / 4
Stap 2: Serum

Geef je routine een persoonlijk tintje met een serum dat is afgestemd op de behoeften van je huid. De sterk geconcentreerde formules hydrateren, verminderen rimpels of egaliseren je huid.

2 / 4
Stap 3: Hydratatie

Een dagcrème met een zonbeschermingsfactor hydrateert en beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen. 's Nachts zijn crèmes met regenererende ingrediënten ideaal.

3 / 4
Stap 4: Oogcrème

Verzorg ten slotte de oogcontouren met een voedende oogcrème die hydrateert en verfrist. Breng het aan door zachtjes met je ringvinger op de oogcontour te kloppen.

4 / 4