1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Haarverzorging voor mannen

ALL ABOUT

Glanzend en verzorgd haar dat is wat veel mannen willen. Met een goede haarverzorgingsroutine is dat geen probleem! Het is belangrijk om aan een regelmatige routine vast te houden en producten te gebruiken die geschikt zijn voor jouw haartype. 

De essentiële benodigdheden voor je haar

STAP VOOR STAP

Haarverzorgingsroutine

Je hebt maar een paar eenvoudige stappen nodig om je haarverzorgingsroutine te optimaliseren. We laten je zien welke producten essentieel zijn en in welke volgorde je ze kunt gebruiken.

Stap 1: Het haar wassen

Reinig je haar eerst met een shampoo om vuil, olie en resten van stylingproducten te verwijderen, bij voorkeur 2 of 3 keer per week. Milde, pH-neutrale shampoos zijn ook geschikt voor dagelijks gebruik.

1 / 3
Stap 2: Verzorging

Na het wassen is de haarschubbenlaag enigszins ruw. Om de schubbenlaag te sluiten, gebruik je in de tweede stap altijd een voedende conditioner. Hierdoor is het haar gemakkelijker te stylen en krijgt het een prachtige glans.

2 / 3
Stap 3: Styling

Gel geeft je haar versteviging, terwijl wax glans toevoegt. Kies voor producten met natuurlijke ingrediënten: je doet iets goeds voor je haar, maar ook voor het milieu.

3 / 3

Haarverzorging voor mannen

(31)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: