1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

De complete routine voor hem

STAP VOOR STAP

In slechts een paar stappen naar een verzorgd en gestyled uiterlijk! Wij vertellen je hoe je het moet doen en welke producten je echt een verschil kunnen maken in je verzorgingsroutine.

Reiniging

STAP 1

Een cleanser is de eerste stap in elke goede routine. Gel, crème, mousse? Aan jou de keuze! Het belangrijkste is dat het zacht is en past bij jou huidtype. 

Ontdek meer

Serum

STAP 2

Breng op de gereinigde huid een serum aan dat is geselecteerd op basis van je persoonlijke huidbehoeften. Serums hebben hoge concentraties van ingrediënten, maar hebben meestal een lichte textuur en worden gemakkelijk opgenomen door de huid.

Ondek meer

Hydraterende crème

STAP 3

Een goede vochtherstellende crème is een must voor elke dag! Het vult het vochtreservoir van je huid aan en versterkt de natuurlijke beschermingsbarrière. Dit zorgt voor een frisse, vitale en egale teint.

Ontdek meer

Scheren & baardverzorging

STAP 4

Lang of kort: je baard verdient een extra stap in je routine! Het belangrijkste product is een baardolie die je baardharen zacht en soepel houdt en tegelijkertijd de huid verzorgt.

Ontdek meer

Haarstyling

STAP 5

Nu breng je je haar in model: kies je textuur op basis van lengte en voorkeur en definieer je kapsel. Als je wilt, probeer dan ook een formule met een volumizing of verstevigend effect!

Ontdek meer

Parfum

STAP 6

De finishing touch van je routine is je persoonlijke favoriete geur! Heb je er al één? Ga ervoor! Zo niet, dan is het misschien een van onze tips hieronder die je styling helemaal afmaakt.

Ontdek meer

De complete routine voor hem

(84)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: