1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Benodigdheden voor een mooie baard

VERZORGD EN STRAK

Een volle baard, snor of gladgeschoren - welke stijl past bij jou? Je baardlook moet ook bij je persoonlijkheid passen en dat kan alleen als je baard altijd verzorgd is. Bij Douglas vindt je essentiële producten die je hier het beste voor kan gebruiken.

De perfecte scheerbeurt

Het belangrijkste voor elke baardstijl: de juiste scheerbeurt. De huid op je wangen, hals en kin is fijn en oneffen. Om het niet te veel te irriteren, kies je een scheermes met meerdere mesjes dat zich aanpast aan de vorm van je gezicht. Overigens: een scheerkwast zorgt voor een aangenaam massage-effect dat jouw huid optimaal voorbereidt op het scheren. Verzacht je huid daarna met een aftershavebalsem.

Scheerbenodigdheden

Perfecte baardroutine

Borstel je baard elke ochtend om vuil te verwijderen en je haar te temmen. Een baardolie voedt, hydrateert en verzacht het haar. Gebruik een beetje baardwas om het in vorm te brengen en stevig vast te houden. Wil je een extravagantere look? Gebruik een wax om je baard de finishing touch te geven en draai en fixeer je look in je gewenste stijl.

Essentiële styling

Gladgeschoren: zo gaat het soepel

Geen haar, geen stoppels - de gladgeschoren look maakt een comeback. Als je weer in de stemming wilt komen: kort je baard in met een elektrisch scheerapparaat en maak hem daarna glad met wat baardolie. Breng voldoende scheerschuim of gel aan om je haar op te tillen. Belangrijk: scheer niet tegen de haarrichting in en houd het mes op 25-35° voor het gladste resultaat - zo blijft de haarschacht vlak. Werk af met een aftershave verzorging.

Benodigdheden voor een mooie baard

(3)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: