1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

ParadoxeIntense
Eau de parfum

Online op voorraadGratis verzending
+ cadeau
Art-Nr.1117097
GeurnootBloemig
TopnootBergamot, Peer
HartnootNeroli, Jasmijn, Mos
BasisnootAmber, Vanille, Muskus
Ik ben refillableJa
Ik ben een refillNee
SeasonWinter
Product typeFles
ToepassingsgebiedLichaam
CadeautipKerstmis

Prada - Paradoxe Intense Eau de Parfum

Prada Paradoxe Intense Eau de Parfum is een opwindend nieuw parfum dat de zintuigen betovert met zijn unieke combinatie van contrasten. Het parfum opent met een krachtige en verleidelijke mix van Jasmijn en amber noten, die direct een bloemige en levendige indruk achterlaat. Prada Paradoxe Intense verkent typische kenmerken van vrouwelijkheid: zachtheid, sensualiteit en kwetsbaarheid. Het parfum belichaamt een unieke vrouwelijkheid die niet precies te omschrijven is. Het verrast met onverwachte kracht en intensiteit, en doorbreekt daarmee de verwachtingen.

 

Geurnoten:

  • Geurfamilie: bloemig, amberachtig
  • Topnoten: Jasmijn superinfusie
  • Hartnoten: Ambrofix
  • Basisnoten: Mos akkoord

 

Sensuele en levendige geurbeleving

Prada Paradoxe Intense Eau de Parfum is een bloemige geur met een mix van amber en hout, die de intense geur van delicate ingrediënten onthult: de krachtige geur van een zachte jasmijnbloem en de warme en omhullende geur van amber, versterkt door een subtiel maar herkenbaar aroma van mos. Het is een sterke en mysterieuze geur die de vrouwelijkheid op een betoverende manier uitdrukt. De sensualiteit in het parfum wordt versterkt door AmbrofixTM, een ingrediënt dat wordt verkregen uit biotechnologie en nog levendiger is.

 

Hernieuwde flacon

Net als bij de oorspronkelijke geur is de vernieuwde flacon een expressie van de voortdurende vernieuwing van het merk, met een voorliefde voor contrasten. De minimalistische en delicate fles, geïnspireerd op het iconische Prada-driehoekslogo dat op zijn zij rust, breekt met de traditionele architectuur van parfumflesjes. De intense zwarte accenten van het logo zijn te zien op een diep roze tint die de intensiteit van de geur suggereert. De fles is afgewerkt met 'Paradoxe Intense' op de bovenrand.

 

Duurzame materialen

De nieuwe verpakking is recyclebaar, inclusief de dozen en flessen. De glazen flessen zijn ontworpen om het gewicht en het gebruik van glas te beperken, en de dozen zijn FSC™ MIX-gecertificeerd, wat zorgt voor een meer duurzame keuze van papier en karton. De gehele franchise-reeks is navulbaar, wat resulteert in minder verpakkingsmateriaal. Een enkele fles van 50 ml Prada Paradoxe Intense en een navulling van 100 ml helpen het gebruik van materialen in totaal met 40% te verminderen in vergelijking met drie flessen van 50 ml Prada Paradoxe Intense. Dit omvat 29% glas, 67% metaal, 46% plastic en 39% karton.

30 ml

*Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op. Never the same, always myself

TOPNOOT

Jasmijn Superinfusie

De Eau de Parfum voor vrouwen opent met de krachtige geur van een zachte jasmijnbloem

HARTNOOT

Ambrofix

In het hart van deze intense versie van Prada Paradoxe bevindt zich de warme en omhullende geur van amber.

BASISNOOT

Mos akkoord

De damesgeur wordt versterkt door een subtiel maar herkenbaar aroma van mos als basisnoot.

De nieuwe vrouwelijke intensiteit

Zachtheid - sensualiteit - kwetsbaarheid

Paradoxe Intense Eau De Parfum is een nieuw parfum dat de zintuigen betovert met zijn unieke contrasten. Het parfum belichaamt een ondefinieerbare vrouwelijkheid en verrast met onverwachte kracht en intensiteit. De minimalistische flacon, geïnspireerd op het iconische Prada-driehoekslogo dat rust op zijn zij, doorbreekt de conventies van traditionele parfumflesjes. De diep roze tinten en intense zwarte accenten van het logo weerspiegelen de intensiteit van de geur.

Ontdek

Paradoxe Intense Eau de Parfum