1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

 Beautyvoordeel: Nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Ontdek de wereld van Prada

Sinds 1913 is Prada synoniem voor een cutting-edgestijl. Het Italiaanse modehuis legt de nadruk op het visualiseren van concepten voor wie durft te experimenteren en trends wil overstijgen.

Ontdek alle producten

ONTDEK PRADA

DE ICONEN

PARADOXE

Paradoxe verkent het onverwachte van tegenstelling om de veelzijdige zelfexpressie van vrouwen te vieren, samen met de vrijheid die voortkomt uit altijd jezelf zijn, zonder ooit hetzelfde te blijven.

Ontdek nu

LES INFUSIONS

Onthullen onverwachte facetten van iconische ingrediënten die aanvoelen als een tweede huid. Het is een verzameling geuren die een volledige versmelting tussen jou en je geur tot stand brengen.

Ontdek nu

LUNA ROSSA

Een man die fysieke en intellectuele kracht combineert. Hij beheerst het om zichzelf en zijn vak te verbeteren, in het volle besef van zijn eigen grenzen, maar gretig om ze te verleggen.

Ontdek nu

Ontdek de nieuwe Paradoxe Intense Eau de Parfum

NEVER THE SAME, ALWAYS MYSELF

Een opwindend nieuw parfum dat de zintuigen betovert met zijn unieke combinatie van contrasten. Het parfum opent met een krachtige en verleidelijke mix van jasmijn en amber noten. Prada Paradoxe Intense verkent typische kenmerken van vrouwelijkheid: zachtheid, sensualiteit en kwetsbaarheid. Het parfum belichaamt een unieke vrouwelijkheid die niet precies te omschrijven is. Het verrast met onverwachte kracht en intensiteit en doorbreekt daarmee de verwachtingen.

Ontdek nu

Prada

(27)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Prada parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop - Traditie sinds 1913

Prada parfum - Het merk Prada is bekend als luxefabrikant van hoogwaardige tassen, schoenen, lederaccessoires en decoratieve cosmetica. Het label werd in 1913 opgericht door Mario en Martino Prada. In het begin stond het merk voor koffers en lederwaren van alle aard, vandaag is echter vooral Prada parfum bekend en geliefd. Prada Parfum brengt regelmatig nieuwigheden op de markt die zich contant aan de verandering van de tijd aanpassen en die toch de geest van het traditierijke Italiaanse merk belichamen. Door de hoge bekendheidsgraad kunt u Prada in elke goede parfumerie kopen.

Prada parfum en hun wereld

Parfum van Prada was altijd al een belofte, in de vorm van een verrassing of als een teder geschenk aan zichzelf. Prada’s nieuwe geuren vestigen zich in de kortste tijd niet alleen bij parfumkenners, maar ook bij parfumfans van elke leeftijd. Elke Prada geur staat voor langdurigheid, een evenwichtige samenstelling van aroma’s en verrassende nuances. Of het om een Prada Eau de Parfum of een Prada Long Parfum gaat, de geurencompositie blijft steeds uniek. Zeer populair zijn de Prada intense parfums, omdat ze hun werking versterken en benadrukken.

Prada damesparfum

Er zijn talrijke Prada geuren voor dames, die zich keer op keer aan de actuele situatie aanpassen en die op deze wijze constant actueel zijn. De geurencomposities zijn dikwijls onder de naam Prada Femme bekend, hierachter verbergt zich echter altijd een tijdloze klassieker van een Prada parfum voor vrouwen. Voor welke Prada damesgeur u ook kiest, u vindt elk Prada damesparfum bij Douglas.

De veelzijdige wereld van de Prada damesgeuren

Prada parfums bieden elke vrouw de passende mogelijkheid om haar type te benadrukken. De geur Prada Amber Femme verrukt met zijn frisse en gelijktijdig edele samenstelling. Prada Amber plaats de geurennoot amber op de voorgrond en voegt ze met bergamot, bittere sinaasappel en tonkaboon tot een onweerstaanbare combinatie samen. Het Prada Amber Eau de Parfum is verkrijgbaar in de grootten 50 ml en 80 ml. Wanneer u in plaats van het Prada Amber parfum eerder van oriëntaalse, verleidelijke geuren houdt, dan moet u het Prada parfum Infusion d’Orange eens proberen. Sinaasappelbloesem treft op Indische jasmijn-sambac en versmelt zich hiermee in het Prada parfum Infusion tot een onvergelijkbare compositie. Of u voor een Prada Parfum Orange of een Prada Parfum Rose beslist, de aandacht bij het betreden van een ruimte is voor u met deze hoogwaardige geuren verzekerd.

Prada herenparfum

Prada ontwikkelt ook sensationele geuren voor mannen. Herengeuren van Prada zijn even bijzonder als hun vrouwelijke tegenhanger. Ze verbinden krachtige met zoete en oriëntaalse noten, maar behouden gelijktijdig hun mannelijke uitstraling – zoals de moderne man het graag heeft. Onder de titel Prada Homme of Prada Men worden al deze geuren samengevoegd, zodat ze makkelijker gecatalogiseerd en Prada nieuwigheden snel ontdekt kunnen worden. Regelmatig wordt een nieuw Prada parfum voor heren gelanceerd, dat zich aan actuele trends oriënteert en dat rekening houdt met stromingen van de nieuwe tijd.

Prada herengeuren: van zachtbitter tot mannelijk

Prada Amber pour Homme is de tegenhanger van het vrouwelijke Prada parfum Amber. Het combineert de aantrekkelijke tonkoboon met bergamot, patchouli en sinaasappelbloesem tot een zachtbittere compositie. De Prada Infusion Homme is zonder twijfel de meest tijdloze parfumklassieker voor heren van de firma Prada. Voor een beetje meer experimenteervreugde zorgt de geur Prada Pour Homme. Hij speelt met zoete en bittere nuances, die zich in een geurenklassieker combineren. Naar zeep geurende elementen verliezen hun reinheid door de combinatie met op leder gebaseerde elementen. Dat maakt het Prada Parfum pour Homme tot een verdere must in het parfumrek.

Prada geuren voor haar en voor hem

In plaats van te kiezen voor een heren- en een damesgeur, kunt u ook heel eenvoudig gebruik maken van de unisex variant. Prada Infusion d'Amande is dankzij zijn onvergetelijke combinatie van bittere amandel, muskus en steranijs zowel voor dames als voor heren geschikt. Zoals Prada Amande reeds zegt, ligt het voornaamste doel daarbij op het zoet-bittere aroma van de bittere amandel, die in geen geval te opdringerig is. Als klassieke Unisex geur mag Prada Infusion Amande in geen enkele parfumerie ontbreken.

Prada parfum online kopen bij DOUGLAS

Omdat Prada al decennialang keer op keer nieuwe geuren op de markt brengt, kunnen deze in de tussentijd reeds op productlijnen ingedeeld worden. Dikwijls ontstaan uit een trend-productlijn talrijke perfectioneringen van de geuren. Leer de klassiekers in een kort overzicht kennen.

Prada Candy

Een van de populairste damesgeuren van de voorbije jaren is Prada Candy. De zoete compositie werd in de tussentijd in verschillende varianten op de markt gebracht en is zeer populair. Bij de verschillende nuances horen onder andere Prada Candy Florale, Prada Candy Gloss, Prada Candy Sugar Pop en Prada Candy Kiss. Verschillende basis- en topnoten geven aan het Prada Candy Parfum een unieke noot die zich in de verschillende verdere versies weliswaar onderscheidt, maar die in principe altijd Candy als basis heeft. Het Prada Candy Parfum is verkrijgbaar in de vulhoeveelheden van 30 ml, 50 ml en 80 ml.

Prada Infusion d'Iris

Het Parfum Prada d'Infusion Iris is een geurklassieker uit 2007. Het Prada d'Iris Parfum gaat met mandarijn, sinaasappel, pistachioblad, iris, cederhout en wierook een onvergelijkbare verbinding aan. Vooral de iris geeft aan het Prada Eau de Parfum Iris een goddelijk aura dat alles overstraalt. Het is ook bekend onder de naam Prada Milano dal 1913 Parfum, wat waarschijnlijk teruggaat naar het onoverzichtelijke label op de flacon. Het Prada Milano Parfum kan gekocht worden in de vulhoeveelheden 30 ml, 50 ml, 100 ml en 200 ml. Natuurlijk vindt u het Prada Milano Parfum ook in onze Douglas filialen. Of u naar Prada Parfum Iris of naar Prada Parfum Milano vraagt, u krijgt gegarandeerd een ware droom uit iris, wierook en meer.

Prada l'Homme

Zoals verder boven reeds beschreven, zijn de Prada Homme Parfums even tijdloos als elegant. Prada l'Homme is daarbij een van de meest bekende geuren die in vele badkamers gevonden kan worden. Daardoor verlies het Prada l'Homme Parfum echter niet aan exclusiviteit, omdat het zich, afhankelijk van de pH-waarde, individueel aan de huid aanpast. Om zijn werking te versterken, is het Prada Parfum Homme ook verkrijgbaar in de varianten Prada Homme Intense en Prada l'Homme l'eau. Ceder, rozengeranium en iris zorgen voor zijn heel bijzondere uitstraling en maken de geur onvergetelijk. Om zoveel mogelijk ervan in huis te hebben, is Prada l'Homme verkrijgbaar als 150 ml variant.

Prada La Femme

De tegenhanger van het Prada Parfum l'Homme is de geur Prada la Femme. Het Prada Parfum Femme bestaat in de uitvoeringen Prada la Femme Intense en Prada la Femme l'eau. Het verrukt met een compositie uit onder andere ylang-ylang, frangipani, vanille en bijenwas. Deze nuances maken van het Prada Parfum La Femme de perfecte vrouwelijke tegenspeler van het Prada l'Homme intense.

Prada Luna Rossa

Wanneer u dikwijls voor een rek vol parfum staat, is u de serie Prada Luna Rossa gegarandeerd reeds opgevallen. De rode lijn op alle flacons geeft aan het parfum zijn optische herkenningswaarde. Deze weerspiegelt zich ook in de combinatie uit diverse bloesems en houtsoorten, onafhankelijk of het daarbij om lavendel, ambra of peper gaat. Het Prada Luna Parfum is in vele uitvoeringen te koop, die zich aan de wensen van de koper aanpassen. Het productgamma gaat van Prada Luna Rossa Black over Prada Luna Rossa Carbon tot Prada Luna Rossa Sport. De Prada Rossa parfums hebben hun sportieve noot gemeen die, afhankelijk van de lijn, sterk gevormd is. De Prada Parfum Luna Rossa reeks is het jeugdig-frisse alternatief voor de klassiekers uit de Prada parfumcollectie.