Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis staaltjes  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Poeder

10 g
€ 53,78
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.490914
KleurMEDIUM WARM 03
Cadeau voorVerjaardag

Guerlain biedt een opnieuw ontworpen zongebruinde gloed met Terracotta Light, de nieuwe natuurlijke poeder voor een gezonde glans. Dit lichte poeder bevat een unieke mix van zonnige tinten versterkt met levendige kleuren om de een stralende, gezond uitziende gloed van elke huidskleur te onthullen.

De textuur met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong*, waaronder lichtgevende glans, versmelt onmiddellijk met de huid voor een frisse en levendige finish met een gezonde gloed. De formule is verrijkt met Marokkaanse bloemenhoning van natuurlijke oorsprong, bekend om zijn vochtinbrengende eigenschappen, en houdt de hydratatie van de huid op peil voor langdurig comfort.

Een stralende, heldere en natuurlijke teint met een fris uitziende gezonde gloed, het hele jaar door. Zes harmonieën ontworpen om alle huidtinten op te lichten: drie intensiteiten - Licht, Medium, Donker - elk verkrijgbaar in twee basistinten: Koel en warm.

*Op basis van ISO-norm 16128, de resterende 4% draagt bij tot de integriteit en de sensoriële kenmerken van het product.

MEDIUM WARM 03


EEN ZONGEBRUINDE NATUURLIJKE GLOED

96% INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

Guerlain heeft een opnieuw ontworpen zongebruinde gloed met Terracotta Light.

Dit poeder bevat een unieke mix van zonnige tinten versterkt met levendige kleuren.

Deze nieuwe formule biedt een fijn laagje dat de natuurlijke uitstraling van elke huidtint behoudt.

De textuur met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, versmelt onmiddellijk met de huid voor een frisse en levendige finish. De formule is verrijkt met Marokkaanse bloemenhoning, bekend om zijn vocht inbrengende eigenschappen.

EEN HISTORISCHE COMPACTPOEDER

ZES HARMONIEËN VOOR ALLE HUIDTINTEN

In elke poederdoos zitten vier tinten ingekapseld die een natuurlijke revolutie symboliseert en een eerbetoon is aan de aarde. Dit patroon combineert perfect een satijnen bronzen kleur, een ton-sur-ton matte tint, een levendige blush tint en een universele illuminator die alle huidtypes een prachtige doorschijnende finish geeft.

De samenstelling bestaat uit zes harmonieën, met drie intensiteiten - Light, Medium en Dark - zijn elk verkrijgbaar in twee tinten: Koel en warm.

VAN AARDE TOT HUID, NATUURLIJK

EEN GLOED VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.