Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis staaltjes  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Twisted ElasticNo Breaker Leave-In Spray
Haarlak

No Breaker Leave-In Spray
€ 35,99
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.135481
EffectVolumineus, Temmen
FinishNatural
EigenschapConstructief, Regenererend, Voedend, Kappers
Product typeSpray
ToepassingsgebiedHaar
TOT 99% MINDER HAARBREUK*

De No Breaker Leave-In Spray van Sebastian Professional is een Hybride bonding en styling leave-in spray die diep in het haar doordringt voor intensief verzorgd haar, waarbij het natuurlijke volume van het haar behouden blijft.

De NO.BREAKER is een leave-in spray voor hybride bonding en is het beste van twee werelden op het gebied van haarverzorging en styling. Ontwikkeld voor mensen die graag met hun haar experimenteren, maar schade aan de haarstructuur hebben ondervonden door het gebruik van hete stylingtools of schade van chemische behandelingen. 87% natuurlijke ingrediënten zoals appelzuur en stylingpolymeren. De NO.BREAKER dringt diep door het haar, creëert nieuwe haarbruggen en herstelt zelfs ernstige schade die veroorzaakt is door hete gereedschappen en chemische behandelingen.

Voordelen:
  • Herstelt zelfs ernstig beschadigd haar
  • Creëert nieuwe haarbruggen
  • Verhoogt het haarvolume aanzienlijk
  • 87% natuurlijke ingrediënten

*in vergelijking met een shampoo met een laag verzorgingsgehalte.

Sebastian is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen. We denken buiten de lijnen van ons vak en volgen onze artistieke ambitie tot het uiterste. We creëren nieuwe mogelijkheden voor zelfexpressie. Het is onze missie om de uitdagingen waar haarstylisten dagelijks voor staan te vereenvoudigen en op te lossen. We onderwijzen niet, we provoceren en prikkelen de fantasie. Je kent de regels al, wij nodigen je uit deze te doorbreken. Onze educatie inspireert de kunstenaar in elke haarstylist en stelt hem of haar in staat om met nieuwe technieken niet eerder vertoonde looks te creëren. We doen haar, business en educatie anders, verrassen voortdurend en maken verrassende connecties om iets nieuws te creëren. Decennia van innovatie, gefocust op de haarstylist, heeft gewoon verheven tot buitengewoon, van de eerste educatiefilm tot de eerste online cursus. En de online tools van nu zijn ontworpen voor jouw succes: de Sebastian StyleVision app en Salon Marketing materialen stellen jouw vakbekwaamheid centraal en maken van jouw salon een magneet voor trendsetters. Sebastian is altijd op jacht naar What’s Next. Want het volgende grootse idee en de nieuwe artistieke draai veranderen de manier waarop de wereld creëert en hervormen de wereld zoals we die zien. Van het begin af aan is het leven onze inspiratie, en dat is altijd zo geweest. Wij definieerden de dreadlock look, wij creëerden voor het eerst de wetlook en wij ontwikkelden het eerste crimping iron waarmee een hele generatie gestyled werd. Onze kunst verbetert de wereld die je om je heen ziet en vergroot je fantasie nog meer. Van het begin af aan heeft Sebastian haarstylisten en stijlliefhebbers voorzien van nieuwe producten, tools en technieken. Onze stijlen doen het goed in de schijnwerpers, in de salon en op straat. Onze innovaties maken de dingen eenvoudiger en brengen zelfexpressie binnen handbereik. Elk decennium omvat een assortiment iconen die de grenzen van haarcreatie tarten. Cellophanes was de eerste kleur die ook keuzevrijheid gaf. Shaper, de eerste wat-je-maar-wil haarspray ter wereld. Potion 9 creëerde de basis voor onbegrensde stijl en Eruptek injecteerde haar met explosieve wolken van textuur. Ons collectief van creatieve geesten is nauw verbonden en houdt de cult van onbegrensde zelfexpressie in leven. Sebastian bracht als eerste de kunst van het kappersvak op het podium, met indrukwekkende optredens die de zintuigen overweldigden. Onze looks veroveren de catwalks van de modehoofdsteden en onze lokale en wereldwijde bijeenkomsten inspireren en tillen haar naar een hoger niveau.
No Breaker Leave-In Spray

bij besteding vanaf € 25,- aan Sebastian Professional-producten.* 

*Eén cadeau per klant. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.