1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
20% korting* op ALLES bij aankoop vanaf € 39 & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60 = 1 cadeau & € 110 = 2 cadeaus)*

Krachtige ingrediënten voor je huid

GOED OM TE WETEN

Hyaluronzuur, vitamine C, retinol of AHA en BHA, ooit van gehoord? Wij vertellen je wat er achter deze topingrediënten zit en wat ze voor je huid kunnen doen. Zo kun je een beautyroutine samenstellen die perfect aansluit bij jouw huidbehoeften en jouw huid laat stralen.

Vitamine C

VOOR MEER GLOW

Verzorgingsproducten met vitamine C laten de huid stralen, omdat het krachtige ingrediënt een licht peelende werking heeft. Ook ontstekingen en pigmentvlekken kunnen worden geminimaliseerd. De antioxidant beschermt de huid ook tegen schadelijke milieu-invloeden zoals zonlicht en ondersteunt de huideigen collageenproductie voor een vollere en egalere teint. Een allrounder, speciaal voor de verouderde, vette en onzuivere huid.

Hyaluronzuur

HYDRO-BOOSTER

Verzorgingsproducten met hyaluronzuur geven de huid een echte hydratatieboost. Als natuurlijk bestanddeel van onze huid kan hyaluronzuur water binden en zo een frisse, stevige en gladde huid ondersteunen. Als de huideigen hyaluronzuurproductie afneemt naarmate je ouder wordt, kun je vertrouwen op producten met dit topingrediënt. Pure huidverzorgingskracht voor alle huidtypes!

Retinol

ANTI-AGING POWER

Mooi ouder worden met behulp van retinol: Het vitamine A-derivaat uit de retinoïdengroep kan de collageen productie stimuleren en rimpels verminderen. Als antioxidant beschermt het de huid tegen vrije radicalen en versterkt het de natuurlijke huidbarrière. Omdat het een exfoliërende en talgregulerende werking heeft, kan retinol ook de zichtbaarheid van een onzuivere huid verbeteren. Belangrijk: Laat je huid langzaam wennen aan retinol en integreer het geleidelijk in je huidverzorgingsroutine.

AHA & BHA

Ze hebben een exfoliërende werking en verfijnen de huid: de in water oplosbare AHA-zuren omvatten glycolzuur, melkzuur en fruitzuren. Ze werken voornamelijk op het huidoppervlak, verwijderen dode huidcellen en helpen om een gladdere, egalere huid te krijgen. De vetoplosbare BHA-zuren (bètahydroxyzuren), waaronder salicylzuur, kunnen dieper in de huid doordringen, de poriën verhelderen en verfijnen en kunnen ontstekingen verminderen.

Ingrediëntengids

(160)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren