Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

SKINCARE GUIDE

Gecombineerde huid

Welke producten passen er het best bij jouw huidtype? Met de Skincare Guide helpen wij je de beste huidverzorging voor jouw huid te vinden.
Melissa laat in deze video zien hoe zij haar gecombineerde huid optimaal verzorgt.

Meer weten over andere huidtypes? Klik dan hieronder!

Melissa's aanraders

Stap voor stap

Melissa's tip: "Start altijd je dagverzorging met een serum voordat je crème aanbrengt. Dit zorgt voor een super geconcentreerde hoeveelheid hydratatie en/of actieve ingrediënten en zal, gecombineerd met de juiste crème, het beste effect afleveren."

Stap 1: reinigen

Ik begin onder de douche met een foaming cleanser. Hiermee haal ik al mijn make-up eraf. Hij reinigt super diep, en is ook nog eens hydraterend. Masseer dit goed in.

1 / 7
Stap 2: make-up verwijderen

Heb je make-up op gehad? Dan adviseer ik deze oogmake-upremover op oliebasis. Dit haalt de laatste restjes mascara weg. Deze is perfect om de huid rondom de ogen niet te beschadigen tijdens het wrijven.

2 / 7
Stap 3: micellair water

Wanneer er nog wat restjes olie op mijn gezicht zitten door de make-upremover, haal ik dit weg met mijn favoriete micellair water: deze haalt in een handomdraai de resterende onzuiverheden van mijn gezicht af.

3 / 7
Stap 4: oogmasker

Deze eye patches zijn perfect voor op de bank of een kwartier voordat je make-up aanbrengt. Ze geven de perfecte hydratatie-boost en helpen de rimpeltjes en de donkere kringen onder de ogen te vervagen.

4 / 7
Stap 5: oogcrème

Omdat de huid onder mijn ogen zeer droog is, gebruik ik een voedende oogcrème. Ik vind deze ook fantastisch voor onder mijn make-up: met deze oogcrème blijft die de hele dag mooi zitten.

5 / 7
Stap 6: serum

Voor extra voeding en een hydratatie boost is dit voor mij hét serum op dit moment. Dit product maakt mijn huid zijdezacht en heeft een plumping effect.

6 / 7
Stap 7: gezichtscrème

Deze crème zou ik aanraden voor elk huidtype. De huid is stralender, gehydrateerd en de crème werkt ook nog eens kalmerend.

7 / 7