1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Perfecte verzorging voor jouw huidtype

Een droge huid, een vette huid, een gemengde huid - elk huidtype heeft andere behoeften. Wat voor huidtype je ook hebt, er zijn geschikte producten voor elke huidbehoefte. Wij laten je zien hoe je jouw huidtype kunt herkennen en hoe je een huidverzorgingsroutine kunt samenstellen dat perfect op jou is afgestemd.

Vochtboost voor de droge huid

Een droge huid komt vaak voor en uit zich in een vale en soms schilferige teint. De juiste huidverzorgingsroutine kan een droge huid verbeteren. Ontdek welke producten jouw droge huid de verzorging zullen geven die ze nodig heeft!

Producten voor de droge huid

Eén huid, twee types: een gemengde huid

Als je huid op je voorhoofd, neus en kin vet is en je wangen droog zijn, dan heb je een gecombineerde huid. Wij leggen je uit welke producten je nodig hebt en met welke routine je jouw huid weer in balans kunt brengen.

Producten voor de gemengde huid

Een onzuivere huid

Een onzuivere huid vertoont vaak puistjes en mee-eters en heeft een gevoelige en zachte verzorging nodig. Ontdek welke producten kunnen zorgen voor een evenwichtige teint en jouw onzuivere huid weer laten stralen.

Producten voor de onzuivere huid

Meer huidtypes

Lekker zacht voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid reageert vaak met irritatie. Bepaalde actieve ingrediënten kunnen geïrriteerde plekjes en roodheid verminderen. Vind hier de juiste producten voor jou.

Ontdek nu

Vette glans, nee bedankt: vette huid

Een vette huid voelt vaak vet aan en vertoont mee-eters en puistjes - deze verschijnen op je voorhoofd, neus of kin. Ontdek welke producten perfect in jouw routine passen.

Ontdek nu

Formules voor de rijpere huid

Met het ouder worden veranderen de verzorgingsbehoeften van de huid. Wij laten je zien wat jouw huid nodig heeft nu ze deze verandering ondergaat.

Ontdek nu

Eerste hulp bij roodheid

Een huid die vaak roodheid vertoont, is meestal erg gevoelig. Ontdek zachte reinigingsproducten en kalmerende crèmes die jouw huid optimaal verzorgen.

Ontdek nu

Huidverzorging per huidtype

(8.277)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: