1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

De geur van hout

ALL ABOUT

Houtachtige geuren zijn perfect voor wie op zoek is naar een aardse geur. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, houtachtige geuren zijn bij velen favoriet door hun warme en charismatische karakter.

Image alt tag

Heerlijke geuren met hout

De aromatische creaties van verschillende houtsoorten zorgen voor krachtige, charismatische geuren. De houtsoorten van over de wereld ontvouwen zich uniek op elke huid en omhullen je de hele dag.

Image alt tag

Ontdek meer geurnoten

ALL ABOUT

Geuren met amber

Ontdek nu

ALL ABOUT

Geuren met vanille

Ontdek nu

ALL ABOUT

Geuren met oud

Ontdek nu

ALL ABOUT

Geuren met musk

Ontdek nu

ALL ABOUT

Geuren met kokos

Ontdek nu

ALL ABOUT

Geuren met lelie

Ontdek nu

ALL ABOUT

Geuren met lavendel

Ontdek nu

ALL ABOUT

Geuren met jasmijn

Ontdek nu

ALL ABOUT

Geuren met rozen

Ontdek nu

Niche parfums speciaal voor u

Bent u een echte parfumkenner? Of houdt u wel van een speciale geur? Dan maakt ons niche parfum-assortiment u zonder twijfel blij. Niche parfums zijn uniek en worden met de dag bekender. Deze niche parfums worden in kleine aantallen geproduceerd en bevatten bijzondere, exclusieve ingrediënten waarmee interessante geurencombinaties worden gemaakt. Extra leuk om aan iemand te geven of te krijgen. Benieuwd naar welke niche geuren we hebben? Bekijk snel onze gehele collectie in de webshop.

Exclusieve geuren verkrijgbaar bij Douglas

Wilt u een niche geur aan uw vriend, vader of opa geven? Kies een van onze exclusieve mannenparfums en verras hem! Met de exclusieve vrouwenparfums kunt u ook uw beste vriendin of tante verrassen. U kunt natuurlijk ook uzelf met een van onze exclusieve geuren verwennen. Kom langs in een van de Douglas winkels om een exclusieve parfum naar wens uit te proberen. Zo weet u precies welk parfum u lekker vindt en welke juist niet. Onze professionals helpen u graag met het vinden van een heerlijke parfum.