1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

False Lashes Look

Sensation Eyes

Wil je een wimperlook die zo sensationeel is dat anderen niet meer zeker weten of je wimpers wel echt zijn? Met de juiste verzorging en de perfecte styling kan het!

We geven je tips en laten zien wat de beste producten zijn om met je eigen wimpers de look en sensatie van valse wimpers te creëren.

Krachtige verzorging voor je wimpers

STEP BY STEP

Sensationele wimpers

Naast de reguliere verzorging met een wimperserum of -olie, zijn er ook een aantal make-up musthaves waarmee je je wimpers in de schijnwerpers kunt zetten.

Verzorging & volume

Breng een wimperprimer aan op je wimpers tot deze de gewenste dikte hebben. Laat ze daarna even drogen.

Mooi meegenomen: dankzij de verzorgende ingrediënten kan bij regelmatig gebruik de natuurlijke groei van de wimpers worden gestimuleerd.

1 / 3
Intense kleur & definitie

Breng je mascara in gelijkmatige zigzagbewegingen aan op je wimpers. Begin vanaf de basis van de wimpers.

Tip: Creëer een extra intense look door de individuele wimpers en de onderste wimperlijn te benadrukken met de punt van het borsteltje.

2 / 3
Topcoat

Maak de look af met een mascara topcoat. De fijne vezels in de topcoat hebben een verdichtende werking en zorgen voor een perfecte kunstwimperlook met een langdurig effect.

3 / 3

Tutorial: Sensation Eyes

(35)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: