Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes en cadeaus  |  De beste Black Friday Deals  |  Het grootste beauty-assortiment

Make-up voor een open look

Bright Eye Look

Door de subtiele, alledaagse look zie jij er in een mum van tijd alerter en frisser uit. De afgeschuinde oogmake-up die van de buitenste ooghoek tot aan de wenkbrauw loopt, zorgt voor een heerlijk expressieve en open look.

Productaanbevelingen

STAP VOOR STAP

Straal met deze make-up look

Welke oogkleur je ook hebt of welke tint oogschaduw je ook verkiest, de heldere ooglook past altijd perfect en kan gemakkelijk opnieuw worden gestyled.

Oogschaduw

Blend lichte oogschaduw in de binnenste ooghoek en benadruk de buitenste ooghoek en de arcadeboog met een donkerdere tint.

1 / 7
Eyeliner

Intensiveer de look met een donkerbruine kohl. Trek de eyeliner iets uit tot voorbij de ooghoek en verberg hem naar boven toe met een borsteltje.

2 / 7
Concealer

Breng voor het openingseffect een vloeibare concealer aan onder de buitenste ooghoek in een hoek omhoog naar het uiteinde van de wenkbrauw.

3 / 7
Wimpers

Voeg individuele wimpers toe aan de buitenkant van de wimperlijn om het openingseffect te versterken.

4 / 7
Mascara

Breng mascara aan op de bovenste wimperlijn met langzame, rechte bewegingen. Focus vooral op de buitenste wimpers.

5 / 7
Contouren

Breng een delicate bronzer aan van de jukbeenderen naar de slapen in een kleine hoek. Gebruik een zachte borstel voor het beste resultaat.

6 / 7
Lippen

Wikkel de lippen in een frisse koraaltint om de look de perfecte finish te geven.

7 / 7

Tutorial: Bright Eye Look

(868)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: