1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Klaar voor de dag én nacht

Beautyroutine met TikTok-favorieten

Op TikTok vinden we tegenwoordig alles wat trending is, zo ook de populaire beautymusthaves die je absoluut moet proberen. Van de allernieuwste lipsticks tot aan de bestwerkende serums en van handige haar hacks tot aan mega volume voor je wimpers. Ontdek hier alle TikTok-favorieten waarmee je je ready maakt voor zowel de dag als nacht! 

TikTok beautymusthaves

We hebben de meest populaire beautyproducten voor je op een rij gezet! Met deze favorieten van TikTok creëer je jouw perfecte day-to-night beautyroutine. 

STAP 1

Dit serum is favoriet van menig TikTok gebruikers. Laat je echter niet misleiden door de naam, want dit serum mag je zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken. 

1 / 6
STAP 2

De hashtag #MacStackMascara heeft miljoenen views op TikTok. Deze continu opbouwbare, klontervrije formule kan je oneindig blijven opstapelen voor een direct wimperliftend effect en lengte.

2 / 6
STAP 3

Black Honey verzorgt & geeft de natuurlijke kleur van de lippen een boost. Door zijn plotse populariteit op TikTok, met meer dan miljoenen views via #CliniqueBlackHoney is het een absolute bestseller.

3 / 6
STAP 4

Als je een nieuwe geur zoekt die je doet denken aan je happy place, kies dan Jo Malone Londen English Pear & Freesia. Met zachte houtachtige noten rijpe peren, witte freesia, amber en patchoeli.

4 / 6
STAP 5

Met liefhebbers als Miley Cyrus & Natalie Portman, werd dit masker al snel een TikTok hype. Het masker zorgt er met z'n poriereinigende krachten voor dat je huid tot in de puntjes gereinigd wordt.

5 / 6
STAP 6

Als er één ding is dat we allemaal haten, zijn het wel gespleten haarpunten. Dit haarserum van Aveda verstevigt en herstelt alle drie de lagen van het haar en vermindert gespleten puntjes met 84%.

6 / 6

Beautyroutine met TikTok-favorieten

(15)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: