Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Curl ManifestoCrème De Jour Fondamentale

Haarcrème
150 ml
€ 33,00
€ 22,00 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.144083
Product typeBuis
ToepassingsgebiedHaar

Crème De Jour Fondamentale 150MLProductbeschrijving
De Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale van Kérastase is een dagelijks hydraterende, kroesverminderende leave-in crème voor elk type krul. De formule is doordrenkt met Manuka Honing en Ceramide. Deze ultralichte smoothing leave-in crème zorgt voor intense hydratatie, moeiteloos ontwarren en hittebescherming tot 230 °C. De Crème De Jour Fondamentale vermindert kroezen en zorgt voor een verbetering van de definitie en elasticiteit van de krullen. Gebruik de volledige Curl Manifesto-routine van Kérastase voor gezond ogende en zachte krullen met geweldige definitie.

ResultaatResultaat
De Kérastase Crème De Jour Fondamentale zorgt voor intense hydratatie door het behoudt van 81% meer vocht. Het ontwart 98% beter en zorgt tegelijkertijd voor een vermindering van kroes en hittebescherming tot 230 °C*. Door het gebruik van de Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale is het haar gevoed, versterkt en gedefinieerd. Voor een ultiem resultaat wordt geadviseerd om de Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale te gebruiken na de Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur & Fondant Hydratation Essentielle of de Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur & Masque Beurre Haute Nutrition. Gebruik vervolgens de Curl Manifesto Huile Sublime Repair of de Curl Manifesto Gelée Curl Contour.

Key benefits

- Ultralichte leave-in-formule zonder verzwaring die de vezels voedt en herstelt en zorgt voor extreme hydratatie.
- Biedt de hele dag bescherming tegen kroezen met 24-uurs vochtsbescherming.
- Beschermt het haar met de door warmte geactiveerde eigenschappen.
- Creëert soepele, natuurlijk ogende, veerkrachtige krullen en bevordert de definitie, elasticiteit en glans van het haar.

150 ml