Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Hét beautyplan voor jouw krullen

Let it curl!

Krullend, golvend en kroeshaar is niet alleen voor het oog anders dan steil haar, het vereist ook een heel andere verzorging en styling. Om te zorgen dat je natuurlijke krullen er geweldig uitzien, hebben we onze beauty favorieten en tips voor krullend haar voor je verzameld.

Beautyfavorieten

Beautytips voor krullen

Van reiniging tot styling

Met deze tips voor krullend haar steelt jouw haar de show. Klinkt dat verleidelijk? Bekijk hoe je jouw krullen laat stralen!

Hydratatie is belangrijk

Krullend haar is eerder droog en broos dan steil haar en heeft daardoor meer vocht nodig. Dus ga voor een hydraterende shampoo en verwen de lengtes met een conditioner om glans toe te voegen en het risico op pluizen te verkleinen.

1 / 3
Zet een stapje extra

Natuurlijke krullen hebben minder baat bij talg van je hoofdhuid dan steil haar. Dat maakt krullend haar vatbaarder voor haarbeschadiging. Verzorg je haar minimaal één keer per week met een conditioner om het de verzorging te geven die het verdient.

2 / 3
Hoe style je jouw krullen?

Zorg dat je de stylingproducten die je gebruikt niet rechtstreeks op de wortels aanbrengt om het haar niet te verzwaren. Zo behouden jouw krullen hun natuurlijke volheid. Een haarolie geeft een mooie glans en maakt het ontwarren makkelijker.

3 / 3

Tutorial: Verzorging voor krullen

(17)