Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

SUPERSEED Age Recovery Organic Certified
Gezichtsolie

€ 54,95
€ 1.831,67 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.859811

Verjong en herstel de huid diepgaand met deze krachtige herstelbehandeling die veroudering tegengaat met 10 zeldzame regenererende droge oliën.
De exquise formule met oliën boordevol bètacaroteen van tomaat, wilde lijsterbes, wortelzaad, veenbessenzaad, frambozenzaad en aardbeienzaad, bioactieve antioxidanten van zwartebessenzaad-, sint-janskruid- en duindoornolie, vermindert schade door de zon, reactiveert het regeneratieritme van de huid en beschermt de huidcellen tegen negatieve milieu-invloeden. Rozenbottelolie levert een natuurlijke superdosis van het beroemde anti-verouderingsmiddel pro-retinol A.
Deze cocktail van kostbare Arctische bessen en rode plantaardige zaadoliën vermindert tekenen van fotoveroudering, lijntjes en rimpels. Bijzonder weldadig voor de rijpere, vermoeide, droge en kwetsbare huid, de huid met lijntjes en rimpels, ouderdomsvlekken en littekens.

 

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.