1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Eau de parfum

Online op voorraadGratis verzending
+ cadeau
Art-Nr.1122568
GeurnootAromatisch
TopnootVanille, Lavendel
HartnootVanille, Kaviaar
BasisnootVanille
Ik ben refillableNee
Ik ben een refillNee
SeasonWinter
Product typePompfles, Fles
ToepassingsgebiedLichaam
CadeautipKerstmis

GEURFAMILIE
Amberachtig

TYPE GEUR
Aromatisch

BELANGRIJKSTE GEURNOTEN
Vanille en lavendel

BESCHRIJVING VAN DE GEUR
ZELFVERTROUWEN, KRACHT EN VRIENDELIJKHEID.

The power within. Burberry Goddess gaat over de reis naar zelfontdekking. De nieuwe campagne volgt Emma Mackey en een troep leeuwinnen. Een toonbeeld van zelfvertrouwen, kracht en vriendelijkheid — Emma is de belichaming van het Burberry Goddess Eau de Parfum.

Deze unieke geur heeft een vegan formule, die gekenmerkt wordt door een krachtig trio van vanillegeurnoten. De topnoot van deze Burberry geur onthult een infusie van vanille, subtiel verweven met houtachtige aroma’s. De hartnoot van vanillekaviaar voegt een diepe zoetheid en een vleugje mystiek toe. De basisnoten zijn verrijkt met heldere, verfrissende lavendel en hebben een rijke, gelaagde persoonlijkheid die een diepe indruk achterlaat.

DE FLACON

Burberry Goddess Eau de Parfum voor vrouwen is de eerste Burberry geur in een elegante vierkante, navulbare flacon, afkomstig uit de archieven van 1991 – de navulling is apart verkrijgbaar. Dit Burberry parfum voor dames zit in een lichtroze verpakking versierd met een gouden medaillon, als weerspiegeling van het rijke erfgoed van van het merk.

Hoe na te vullen:
Verwijder de dop van de flacon. Draai het geurpompje los en bevestig de navulling op de hals van de flacon. Het navullen stopt automatisch zodra de parfumflacon gevuld is. Draai de navulling los, draai het geurpompje terug op de flacon en plaats de dop er weer op. Je nagevulde Burberry Goddess parfum is nu klaar voor gebruik.

30 ml

*Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.De nieuwe Eau de Parfum

The power within

Burberry Goddess gaat over de reis naar zelfontdekking met Emma Mackey. Gedreven door zelfvertrouwen en vriendelijkheid ontsteekt ze zo haar innerlijke kracht. Emma draagt de spirit van Burberry Goddess Eau de Parfum perfect uit.

Burberry Goddess

De nieuwe Eau de Parfum

Gourmandgeur

Burberry Goddes Eau de Parfum is een unieke aromatische gourmandgeur gekenmerkt door een krachtig trio van vanille.

Trio van vanilles

Met als topnoot een vanille met houtachtige nuances, gevolgd door de rijke zoetheid van vanillekaviaar als hartnoot en in de basis een vanille absolue.

Verlichtend lavendel

De geur licht op en wordt verrijkt door een heldere lavendel.

Ontdek

De Burberry Goddess campagne.