Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Bespaar op skincare van Clinique, Estée Lauder, Shiseido, Clarins & one.two.free! 💚🍂

Orchidée ImpérialeThe Molecular Concentrate Eye Cream
Oogcrème

20 ml
€ 305,08
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.1036363
Ik ben refillableJa

Guerlain Orchidée Impériale The Molecular Concentrate Eye Cream

HET EXTREEM REGENERERENDE EN LIFTENDE EFFECT VAN ORCHIDEEËN¹, NU OP PUNT GESTELD DOOR DE NANOWETENSCHAP VOOR DE OOGCONTOUR.
Na 15 jaar onderzoek in het Orchidarium® onthult Guerlain het geheim van een lange levensduur, dit keer voor de oogcontour. Ontdek een nieuwe generatie van extreem geconcentreerde verzorgingsproducten voor de oogcontour. De regenererende kracht en het liftende effect van een nieuw en uitzonderlijk duo orchideeën¹ worden gecombineerd in het nieuwe Orchid Totum Molecular Eye Liftᵀᴹ-extract. Ze dringen diep door in de jeugdigheidsmechanismen van de huid, dankzij de geavanceerde Nano-Concentrationᵀᴹ²-technologie. De oogcontour is optimaal geregenereerd en ziet er duidelijk gelift uit. De lipcontour en expressielijntjes worden onmiddellijk vervaagd.

HET NIEUWE ORCHID TOTUM MOLECULAR EYE LIFT™-EXTRACT
Het nieuwe Orchid Totum™-extract bestaat uit een grote verscheidenheid aan moleculen en vormt een extreem krachtig concentraat. Deze baanbrekende technologie helpt de celademhaling te reguleren, optimaliseert het herstel van de huid en is voor het eerst gericht op een enzym dat de levensduur van de huid verlengt, zodat deze er langer jeugdiger uitziet¹:

Verrijkt met een liftende fractie van orchidee¹ die beantwoordt aan de specifieke behoeften van de oogcontour, vormt het de basis van het nieuwe Orchid Totum Molecular Eye Lift™-extract dat een extreem regenererend en liftend effect heeft op de jeugdige uitstraling van de oogcontour.

DE REVOLUTIONAIRE NANO-CONCENTRATION™²-TECHNOLOGIE
Met de nanowetenschap als inspiratiebron is de formule van de Molecular Concentrate Eye Cream gefractioneerd op nanometrische schaal² en eveneens gevectoriseerd. Hierdoor kunnen de orchidee-extracten doordringen tot diep in de huid, waar ze zich constant en geleidelijk aan zullen verspreiden. Ideaal voor de delicate oogcontour. De nanoformulering geeft een frisse draai aan de uitzonderlijke en kenmerkende zintuiglijkheid van Orchidée Impériale. Deze voor 96%³ extreem natuurlijke nano-emulsie combineert de rijke en zachte textuur van een crème met de verfrissende lichtheid van een gelformule.

DE CERAMIC EYE MODELLER
De Guerlain Spa schoonheidsspecialisten hebben de massagetool zo ontworpen dat de afgeronde vorm perfect aansluit op de oogcontour. Het keramiek voelt koel aan en biedt een diepgaande, precieze massage met revitaliserende en stimulerende effecten op de oogcontour en de expressielijntjes.

Het draagt bij tot de anti-ageing werking van de formule, voor een oogcontour met een langdurig jeugdige uitstraling.

 

¹In-vitrotest op ingrediënten. ²Druppeltje groter dan 100 nm. ³Ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Berekening op basis van de internationale ISO-norm 16128, inclusief water.

20 ml

bij besteding vanaf € 69,- aan Guerlain-producten.*

*Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.