1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Panthenol Serum
Hydraterend serum

30 ml
€ 9,99
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.1023039

Australian Bodycare - Panthenol Serum

Het gezichtsserum op basis van Panthenol (Provitamine B5), Tea Tree Olie, Niacinamide en aminozuren is speciaal ontwikkeld voor de geïrriteerde, droge gezichtshuid, of als je last hebt van roodheid en jeuk.

Panthenol Serum heeft een kalmerende werking op de geïrriteerde en gevoelige huid en zorgt daarnaast voor een intense hydratatie en voedt je huid.

Panthenol Serum bevat een breed scala aan heilzame ingrediënten, die o.a. helpen om roodheid, droogheid en irritatie van de gezichtshuid te verminderen.

Niacinamide heeft een gladmakend effect op de huid en vermindert oneffenheden, waardoor deze netjes, verzorgd en gezond blijft.

Panthenol - ook wel Provitamine B5 genoemd - kalmeert en verzorgt de gevoelige en beschadigde huid, terwijl Tea Tree Olie en Tasmaanse Peper jeuk minimaliseren en de huid gezond en in natuurlijke balans houden.

Het gezichtsserum is tevens aangevuld met aminozuren die de huid voldoende hydrateert, zodat de gezonde glans en vochtbalans behouden blijft. Dat is belangrijk om een mooie en gladde huid te krijgen, waarbij de zichtbaarheid van fijne lijntjes wordt geminimaliseerd en roodheid wordt tegengegaan.

Panthenol Serum is geschikt voor alle huidtypes en kan gebruikt worden bij een breed scala aan huidproblemen, zoals roodheid, jeuk, onregelmatigheden in huid en huidskleur, rijpere huid met fijne lijntjes of als je last hebt van een onzuivere huid.

30 ml