De mooiste cadeaus | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Pre-Aging Serum
Anti-aging serum

30 ml
€ 9,99
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending vanaf € 20,00
We laten je graag per e-mail weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.
Art-Nr.1023041
ConsistentieSerum
EigenschapAnti-Aging
ToepassingsgebiedGezicht

Austrailian Bodycare - Pre-Aging Serum

Het Slow-aging Serum zit boordevol geweldige en voedende ingrediënten, die de rijpere huid met fijne lijntjes en rimpels verzorgen. Het serum voor langzame veroudering wordt vooral aanbevolen als je al rimpels en een rijpere huid hebt en je je huid de beste voorwaarden wilt geven, om de zichtbaarheid van rimpels te minimaliseren en het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren.
 
 Provitamine B5 (Panthenol) hydrateert en voedt de huid en maakt haar zacht. Voldoende vocht en voeding voor de huid is van essentieel belang, om fijne lijntjes en rimpels zo weinig mogelijk te laten opvallen. De vochtinbrengende ingrediënten van het Slow-aging Serum helpen fijne lijntjes glad te strijken, zodat ze minder zichtbaar worden en de huid weer glad wordt.
 
 Coffeïne is een antioxidant die het uiterlijk van de gezichtshuid effectief verbetert. Coffeïne vermindert roodheid van de huid en gaat donkere kringen effectief tegen. Tegelijkertijd heeft de natuurlijke werkstof een verstevigende werking op de huid.
 
 Bovendien is het Slow-aging Serum verrijkt met peptiden en antioxidanten, die specifiek gericht zijn op het gladmaken, verfrissen en hydrateren van de rijpere huid.
 
 Het extract van de plant Parakarse - Acmella Oleracea - heeft een ontspannende werking op de huid, waardoor onnodige spanningen die tot rimpels kunnen leiden, worden geminimaliseerd en gladgestreken.
 
 Het gezichtsserum bevat natuurlijk ook de 100% natuurlijke Tea Tree Olie, die de huid gezond en in balans houdt.

30 ml