Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Lichtgewicht reisformaat haardroger
Haardroger

€ 190,00
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
Art-Nr.1001029
Travel SizeJa

Gemaakt om mee te reizen, uitgerust om mee te stylen, de T3 Afar lichtgewicht ionische haardroger heeft superieure droogkracht en een volledige reeks premium functies voor mooi haar onderweg. 25% lichter en 30% kleiner dan een full-size T3 haardroger * de T3 Afar reisformaat haardroger heeft een inklapbare handgreep en een prachtige vegan-lederen opbergtas voor eenvoudig inpakken. Automatische dubbele spanning zorgt voor een zorgeloze styling in het buitenland. Uitgerust met een krachtige negatieve ionengenerator, produceert de T3 IonAir Technology 10 miljoen negatieve ionen per seconde voor gladde, glanzende resultaten. 3 warmte- en 2 snelheidsinstellingen leveren de optimale warmte- en snelheidscombinaties om alle haartypes te stylen met kroesvrije resultaten, terwijl de blootstelling aan hitte wordt geminimaliseerd. Andere functies omvatten: Motor met lange levensduur; Blaasmond; Cool Shot, 2 meter. Gekruld snoer; 2 jaar garantie.

 

T3 IonAir Technologie  

Luchtstroom verrijkt met krachtige ionen, ontworpen om het haar snel te drogen met compromisloze resultaten. Een negatieve ionengenerator levert 10 miljoen negatieve ionen per seconde om de haarschubben glad te maken om zo pluizen te minimaliseren en de glans te stimuleren. Aanpasbare instellingen zorgen voor de juiste warmte- en snelheidscombinatie om elk haartype en textuur te stylen.

 

  • Speciaal ontworpen ventilator: Verandert turbulente lucht in een gelijkmatige, rustige luchtstroom.
  • T3 Ionengenerator: Verzadigt de luchtstroom met negatieve ionen om statische elektriciteit te annuleren en de haarschubben glad te maken.
  • Verbeterde luchtstroom: Droogt op vakkundige wijze grote delen van het haar - snel.


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.