Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis staaltjes  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Les SimplesMalamata
Eau de parfum

100 ml
€ 120,00
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.1008574
GeurnootBloemig, Groen
TopnootPepermunt, Viooltje
HartnootRoos, Lelietje Van Dalen, Salie, Vermout
BasisnootHooi, Patchouli, Ambergris, Muskus
Ik ben refillableNee
Ik ben een refillNee

Les Simples is een collectie eau de parfums, welke gebaseerd is op de puurheid van de natuur, de geuren zijn clean, biologisch afbreekbaar en 100% veganistisch. De collectie bevat drie geuren met drie verschillende kruiden als ingrediënt, een ode aan de natuur en de therapeutische kracht van kruiden.

Deze collectie heeft een ecologisch design waarbij de 100ml fles een licht glazen gewicht heeft. Doordat de dop volledig gemaakt is van hout, is deze composteerbaar. Daarnaast is de verpakking gemaakt van gerecycleerd papier en heeft een FSC-label. Dit alles maakt de Les Simples collectie biologisch afbreekbaar.

Malamata is een vegan unisex parfum waarbij het ingrediënt brandnetel de hoofdrol heeft. Dit is een uniek fris ingrediënt en heeft een bijzondere groene geur.

De geur opent met een feest van groen geurnoten: de frisheid van pepermunt, groene galbanum, mastiekboom en viooltjesblaadjes. Daarna volgt een een bloemig hart van roos, lelietjes-van-dalen en groene kruiden:  salie en alsem. De houtachtige basis bevat: hooi, patchoeli, ambergris en musk.
 

  • Topnoten: Groene galbanum, Pepermunt, Mastiekboom, Violetblaadjes
  • Hartnoten: Rozen, Salie, Alsem.
  • Basisnoten: Hooi, Patchouli, Ambergris, Musk.


Roos & Roos is een Frans parfumhuis dat in 2014 opgericht is door moeder Chantal Roos en dochter Alexandra Roos. Het merk staat voor luxe, individualiteit en schoonheid en viert sterke, gepassioneerde vrouwen. Roos & Roos is gebaseerd op Chantal's achtergrond in de luxe geurindustrie. In de jaren '70 lanceerde ze Yves Saint Laurent's Opium, Kouros en Paris parfums. Alexandra's succes als zangeres en muzikant, voegt frisse creativiteit toe aan het merk. Een koppeling tussen de carrière van een muzikant en die van een vrouw waarvan haar hele leven om parfum draait. Verenigd door hun creativiteit en liefde voor parfum, creëren moeder en dochter bijzondere geuren met een duidelijke Parijse touch, ondersteund door de Franse productie en de beste natuurlijke ingrediënten.

 

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.

100 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.