Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Profiteer van ronde prijzen op bijna ALLES*! 👌🏻🛍️

Skin Caring Matte Foundation
Foundation

30 ml
Adviesprijs€ 54,00
€ 45,00
Je bespaart 16%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.487561
Kleur1-N80
DekkingMedium
LeeftijdAlle Leeftijden
ConsistentieVloeistof
Huid typeAlle Huidtypes
FinishMat, Dekend
EigenschapLangdurig, Verhullen, Zorgzaam
Ik ben refillableNee
Ik ben een refillNee
Product typePompfles
ToepassingsgebiedGezicht

De huid ademt stralende matte perfectie met Prisme Libre Skin-Caring Matte Foundation, Givenchy's eerste long-wear vloeibare foundation gemaakt met 97% natuurlijke ingrediënten* en samengesteld uit 82% huidverzorgingsformule**.

Met 24-uurs matte dekking*** zorgt deze corrigerende, matterende en verzorgende vloeibare foundation voor onmiddellijke en langdurige resultaten. Prisme Libre Skin-Caring Matte Foundation behoudt de hydratatieniveaus en verbetert de huidkwaliteit en helderheid na verloop van tijd, voor een voller uitziende en voelende huid dag na dag.

Verkrijgbaar in 35 vlekbestendige, zweetbestendige en waterdichte tinten - allemaal met een aangename en feilloze dekking en ontworpen om de Givenchy Prisme Libre Loose Powder of Prisme Libre Pressed Powder perfect aan te vullen voor de meest uitzonderlijke matte en lichtgevende teint.

Omhult in mat glas en verfraaid met het iconische Givenchy 4G-logo, weerspiegelt de Prisme Libre Skin-Caring Matte Foundation Givenchy’s couture signatuur met. De flacon is gemaakt van 15% gerecycled glas en een dop met 72% gerecycled plastic.

*Berekening op basis van de internationale ISO-norm 16128 Deel 1 en 2. De resterende 3% draagt bij aan het optimaliseren van de integriteit van de formule in de loop van de tijd, evenals de sensorische textuur.
**Minimaal percentage van de basis van de foundation dat de initiële hydratatie van de huid handhaaft
Instrumentele test uitgevoerd op 20 vrouwen.

1-N80


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.