Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis staaltjes  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Chroma AbsoluFondant Cica Chroma
Conditioner

200 ml
€ 35,90
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.445512
ConsistentieCrème
EigenschapHydraterend, Zorgzaam
HaartypeGekleurd Haar, Beschadigd Haar, Gebroken Haar
Product typeTube
ToepassingsgebiedHaar

Kérastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma is een anit-porositeit, vesterkende conditioner met aminzuren voor elk type gevoelig of beschadigd, fijn tot medium gekleurd haar. Deze krachtige maar evengoed luchtige, lichtroze crème formule is in staat tot in de haarkern binnen te dringen om poreuze plekjes op te vullen, het haar van binnenuit te hydrateren en versterken voor een gezondere haarconditie en behoud van een stralende kleur.

Dringt door tot in de haarkern voor 86% sterkere lokken.* Helpt het haar tijdens het douchen tegen de aantastende werking van hard leidingwater te beschermen.** Het haar is 86% meer gehydrateerd* met een afname van de porositeit voor een langer kleurbehoud. Het haar is zo gezond dat zelfs na 6 weken 92% van de kleurintensiteit behouden is.*** Chroma Absolu pakt de 3 belangrijkste uitdagingen aan waarmee gebruikers van kleurverzorging worden geconfronteerd: porositeit en breuk, door kleuring veroorzaakte pluis & kleurinstabiliteit en dofheid. Chroma Absolu gebruikt haar innovatieve nieuwe technologie, met 3 ultraverzorgende zuren en Centella Asiatica, om de gezondheid van het haar van binnenuit te herstellen.

*Instrumentele test **Instrumentele test: Bain Riche Chroma Respect + Fondant Cica Chroma ***Instrumentele test: Bain Chroma Respect + Fondant Cica Chroma

200 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.