Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Zijden kussensloop Koning - Marmer
Kussens

1 stuk
€ 119,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.175127
Het schoonheidsgeheim van beroemde hairstylisten, dermatologen en schoonheidsexperts.™

Omvat: 1 x marmer slipsilk™ koning kussensloop met onzichtbare ritssluiting
Kussensloop afmetingen: 20" x 30" | 51cm x 76cm

Het verschil slipsilk™
De pure zijden slip producten zijn gemaakt van slipsilk™. Speciaal ontworpen en geproduceerd volgens onze veeleisende normen, werd slipsilk™ tien jaar lang ontwikkeld en geperfectioneerd om de perfecte combinatie van schijn, dikte, zachtheid en duurzaamheid te waarborgen.

Anti aging
We brengen een derde van ons leven in bed door. Bij laboratoria testen werd aangetoond dat slipsilk™ kussenslopen aanzienlijk minder gezichtscrème absorberen dan katoenen kussenslopen*, zodat ze ertoe kunnen bijdragen tot de goede hydratatie van uw huid en om uw waardevolle haar- en gezichtsproducten te doen blijven waar ze horen, op uw gezicht en haar. Ook werd aangetoond dat slipsilk™ voor gemiddeld 43% minder wrijving zorgt*, wat rukken en strekken op de delicate gezichtshuid beperkt.

Anti slaapkreuke
Er werd aangetoond dat slipsilk™ de wrijving tot gemiddeld 43% beperkt*, door de huid te laten glijden langs het kussen en zodoende de extra druk op de geplooide huid te beperken.

Anti slaaphoofd
Gewone kussenslopen bevorderen knopen in het haar’s nachts. Bij laboratoria testen werd aangetoond dat slipsilk™ de wrijving tot gemiddeld 43% beperkt.*

*Vergeleken met ruim beschikbare katoenen kussenslopen met een 220-360 draaddichtheid.
1 stuk