Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Minerale crème met zonnebrandcrème
Zonnecrème

40 ml
€ 33,95
Online op voorraadGratis verzending
+ cadeau
Art-Nr.289204
SPF50+
ToepassingsgebiedGezicht

Gecertificeerd als een natuurlijk mineraal filter SPF 50. Geavanceerde emulsie met natuurlijk zinkoxide, reservatol, hyaluronzuur en antioxidante stamcellen van de bijenteelt beschermt de huid tegen de negatieve effecten van UVA/UVB-stralen, stedelijke vervuiling en straling van elektrische apparaten. Het helpt eventuele symptomen van fotoveroudering, zoals een droge huid, rimpels, puistjes en volumeverlies, te voorkomen. Geschikt voor alle huidtypes. LET OP: de crème biedt geen 100% bescherming tegen UVA/UVB-stralen. Het is niet veilig om lang in de zon te blijven, dus vermijd het ook als je zonnebrandcrème gebruikt.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
40 ml

bij besteding vanaf €60,- aan Mádara-producten.*

*Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.