Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Samsara
Eau de parfum

75 ml
Adviesprijs€ 136,51
€ 91,95
Je bespaart 32%
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.170578
Samsara maakt deel uit van Guerlain's Les Légendaires geurcollectie. Een collectie van emblematische geuren, al meer dan een eeuw samengesteld door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke parfumbibliotheek, die het Huis Guerlain tracht te bewaren.

Samsara is een elixer van verleiding voor een vrouw die harmonie en evenwicht heeft gevonden, wat met name tot uiting komt in de ingrediënten van de compositie: het sandelhout en een jasmijnsoort die tot dan toe alleen voor religieuze offers werden gebruikt.
Samsara neemt een vlucht en omhult ons met jasmijnbloem, die de geur domineert, voordat zonnige ylang-ylang bloem het verfraait, om het beter te verenigen met de stralende en genereuze warmte van sandelhout. Tenslotte harmoniseren iris, tonkaboon en vanille dit mengsel en maken het subliem met haar opmerkelijke spoor.

Topnoten: Jasmijn
Hartnoten: ylang ylang
Basisnoten: sandelhout
75 ml

bij besteding vanaf € 69,- aan Guerlain-producten.*

*Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.