Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

AlienGoddess
Parfum

30 ml
€ 86,74
€ 65,05
€ 216,83 / 100 ml
, Inclusief BTW
60 ml
€ 115,53
€ 86,64
€ 144,40 / 100 ml
, Inclusief BTW
90 ml
€ 141,04
€ 105,78
€ 117,53 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.218466
Alien Goddess, het nieuwe vrouwenparfum van MUGLER, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. In een tijd waar mensen op zoek zijn naar licht in de duisternis, baant een zonnegodin de weg naar een miraculeuze maar reële lotsbestemming.

De vrouw die Alien Goddess eau de parfum draagt, is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel. Ze is klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid.

Alien Goddess van MUGLER is een bloemig-oriëntaals-houtige creatie met een geurspoor gecomponeerd door de meest grandioze ingrediënten uit het palet van de parfumeur, die jouw zinnen zullen betoveren. Dit nieuwe ALIEN parfum is een zonnig bloemenboeket met een sprankelende luminositeit opgebouwd rond 3 revelaties.

Stralende revelatie: de geur opent met de stralende revelatie van Italiaanse Bergamot-essence, die de sensatie van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorheen de geur, als de positieve energie van de zonnegodin.

Miraculeuze revelatie: een intense, zonnige bloemengeur stuwt Alien Goddess eau de parfum de hoogte in. De Grandiflorum Jasmijn is een symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit.

Mindful revelatie: tot besluit van de boodschap van vrede en hoop van Alien Goddess, onthult de mindful revelatie de verslavende volheid van Bourbon Vanille. Een verrukkelijke vanilletoets met balsemachtige accenten, die je zinnen zal beroeren met zijn diepe, mysterieuze warme vibraties.

Deze fascinerende, navulbare en goudgetooide flacon, organisch en droomachtig van vorm, met verrassende metallic lak die een zonsopgang oproept, laat een blijvende indruk achter. Ook verkrijgbaar in een navulflacon van 100ml, zodat je je favoriete geur nooit hoeft te missen.
30 ml

Eén cadeau per klant. Zolang de voorraad strekt.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.