Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Nachtcrème

20 ml
€ 494,40
€ 444,96
€ 2.224,80 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.221986
Leeftijd30+
EffectGladmaken
ConsistentieCrème
EigenschapVerstevigend, Boosting, Anti-Aging, Verstevigend, Gladmaken
NavulbaarNee
RefillNee
Product typeSmeltkroes
ToepassingsgebiedGezicht, Kin
La Prairie introduceert Skin Caviar Nighttime Oil. De kracht van kaviaar om lijntjes te verzachten, tijdens de nacht en na het ontwaken.

De wetenschappers van La Prairie verkenden het onbekende terrein van de nacht en creëerden een nieuwe Zwitserse belichaming van kaviaar, Caviar Retinol. Caviar Retinol is een unieke fusie van retinol verkregen uit kaviaar en kaviaarlipiden en maakt gebruik van het potentieel van kaviaarwetenschap om lijntjes te verzachten, naast haar liftende en verstevigende voordelen. Na verloop van tijd is de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels verminderd, toont de huid stevig en wordt het vochtgehalte behouden. Skin Caviar Nighttime Oil versterkt de ontastbare kracht van kaviaar, ook na het ontwaken.

Voor Skin Caviar Nighttime Oil onthult La Prairie een kobaltblauwe pot waarin zich een ondoorzichtige, zwarte flacon bevindt, die de delicate formule bevat. Het is de perfecte fusie van vorm en functie, met de minimalistische, strakke lijnen van Bauhaus en een ultramoderne glas-in-glasconstructie, speciaal gemaakt om de kwetsbare eigenschappen van Caviar Retinol te beschermen. Het resultaat is een opvallend contrast van kobaltblauw en totale duisternis.
20 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.