Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Valentijn vier je met Douglas. Profiteer van ronde prijzen op ALLES! 💘

Sugared Koffie™ Almond Milk Body Scrub
Body scrub

270 ml
Aanbieding
€ 25,00
Online op voorraadGratis verzending
+ cadeau
Art-Nr.081833
CadeautipVerjaardag

Sugared Koffie™ Almond Milk Body Scrub van Drunk Elephant

Wat het is:
Een verzachtende mix van hydraterende plantaardige oliën voedt de huid, terwijl gebrande en gemalen koffiebonen en bruine suikerkristallen de huid exfoliëren. Sugared Koffie™ Almond Milk Body Scrub veegt voorzichtig dode huidcellen weg en polijst droge plekjes terwijl het voor hydratatie zorgt - allemaal zonder je huidbarrière te verstoren of overgevoelig te maken.

Waar het voor geformuleerd is:
Geformuleerd met een mix van huidverzorgende amandelmelk en hydraterende, antioxidantrijke koffiezaad-, passievrucht- en marula-olie, kan Sugared Koffie™ Almond Milk Body Scrub gemakkelijk worden afgespoeld terwijl de huid zacht, schilfervrij en in balans blijft.

Wat je nog meer moet weten:
Sugared Koffie™ Almond Milk Body Scrub ruikt precies zoals het klinkt, wat allemaal te danken is aan de mix van amandelmelk, koffiebonenextract en koffiezaadolie die het bevat. Het is zoet en rijk, maar het bevat geen parfum of essentiële oliën.

Key Ingrediënten:

  • Coffea Arabica (koffie)-zaadolie: Verkregen uit de groene koffieboonplant. Koffiezaadolie heeft de karakteristieke geur van de gebrande, gelijknamige drank, en is rijk aan vrije radicalen-bestrijdende cafeïne en antioxiderende fenolverbindingen.
  • Sucrose: Ruwe suiker wordt gewonnen uit planten (bieten) en heeft milde fysieke exfoliërende en snel smeltende eigenschappen.
  • Amandelmelk-mix: Een mix van hydraterende amandelolie en gemalen amandelen, gemixt met water en gebruikt voor de voedende en huidverzachtende eigenschappen.
270 ml

bij besteding vanaf € 49,- aan Drunk Elephant-producten.*

*Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.