Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Shop tegen vliegveldprijzen & ontdek onze mooiste merken zoals The Ordinary, M.A.C, e.l.f. en meer! 🛍️

Dior BackstageFace Brush N°18
Foundationpenseel

1 stuk
Adviesprijs€ 46,50
€ 36,73
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.643072
PenseelhaartypeSynthetisch Haar
ToepassingsgebiedGezicht
Geïnspireerd door de essentials van de Dior Backstage make-up artists, verdeelt de multifunctionele Dior Backstage Face Brush N° 18 het product perfect op de huid voor een snelle en gelijkmatige applicatie.

De zachte, compacte en volle penseel verdeelt het product en strijkt het glad, voor een perfect egaal resultaat en een opbouwbare dekking, van medium tot volledig dekkend.

Aanbevolen texturen voor het gebruik van het penseel zijn compacte of losse poeders, vloeibare of compacte foundations en sprayfoundations. De dikke en dichte penseelharen zijn gemaakt van synthetische vezels.

RESULTAAT
Het penseel heeft korte synthetische vezels die extreem zacht zijn en het product op de huid verdelen voor een perfect egaal resultaat. Door de uitzonderlijke dichtheid van de vezels kunnen ze zoveel mogelijk product tegelijk opvangen.

ONTWERP
Het elliptische ontwerp van het penseel maakt het ongelooflijk gemakkelijk om vast te pakken, voor een intuïtieve, bijna aangeboren applicatie die snel en efficiënt is. De teint is stralend en egaal in één enkele beweging.

DE WOORDEN VAN PETER PHILIPS, CREATIVE & IMAGE DIRECTOR VOOR DIOR MAKE-UP
"Het gebruiken van het Face Brush #18 penseel om de Face & Body Powder-No-Powder aan te brengen is gewoonweg geweldig en versterkt het gevoel van een verbluffend natuurlijke tweede huid: het werkt als een streling."

* Bij Dior.
1 stuk

bij besteding vanaf € 95,- aan Dior-producten.*

* Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Zolang de voorraad strekt.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.