Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis staaltjes  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Rouge DiorContour
Lip liner

1.2 g
Adviesprijs€ 28,50
€ 19,95
Je bespaart 30%
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.820971
Kleur943 - Euphoric
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapLangdurig
Product typePen
ToepassingsgebiedLippen

Dankzij een formule verrijkt met florale lipverzorgingsingrediënten**, combineert het Dior Contour lippotlood gewaagde kleuren en een 8 uur* lang niet afgevende finish met een optimaal draagcomfort. De lippen zijn perfect gedefinieerd en hun natuurlijke vorm geaccentueerd in één gebaar.

Dior Contour is bestand tegen de ups en downs van het leven en verlengt het resultaat van de lipstick met 2 uur***. Daarnaast zorgt Dior Contour ervoor dat de lipstick minder snel afgeeft en niet in de lijntjes van de lippen trekt. De kleur is de hele dag perfect en egaal.

De romige textuur, verrijkt met sheaboter en extracten van pioenroos en granaatappelbloesem, zorgt voor een comfortable en soepele applicatie voor lippen die onmiddellijk meer gevoed, soepeler en zachter ogen.

Met de punt en het schuine penseeltje kun je het product heel eenvoudig en nauwkeurig aanbrengen. De 20 kleuren van het lipcontourpotlood sluiten perfect aan op de kleuren van de iconische Rouge Dior lipstick.

Met de punt en het schuine penseeltje kunt u het product heel eenvoudig en nauwkeurig aanbrengen. De diverse kleuren van het lipcontourpotlood sluiten perfect aan op de kleuren van de iconische Rouge Dior lipstick.

* Instrumentele test op 20 vrouwen. Met uitzondering van kleur 999.
** Met uitzondering van kleur 999.
*** Zelfevaluatie door 20 personen. Met uitzondering van de kleur 999.

943 - Euphoric

bij besteding vanaf € 95,- aan Dior-producten.*

* Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Zolang de voorraad strekt.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.