Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis staaltjes  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Blond AbsoluSérum Cicanuit
Haar serum

90 ml
€ 45,80
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.904066
EigenschapHydraterend, Zorgzaam, Versterking, Repareren, Regenererend
HaartypeBeschadigd Haar
ToepassingsgebiedHaar

Blond Absolu Sérum Cicanuit - Intens hydraterend nachtserum voor poreus en ontkleurd haar - 90 ml

Kérastase Sérum Cicanuit is een intens hydraterend nachtserum voor poreus haar. De crèmige gelformule is uitermate geschikt voor haar dat net ontkleurd is en zorgt gedurende de nacht voor een intensieve versterking van de vezelstructuur, voor gevoed haar in de ochtend. Het serum is doordrenkt met het zeer hydraterende Hyaluronzuur, dat de haarvezel conditioneert zonder deze te verzwaren. De baanbrekende crème-in-gel-technologie herstelt en beschermt blond, beschadigd en gehighlight haar van lengte tot punt. Sérum Cicanuit beschermt tegen kussenwrijving, haarbreuk en gespleten punten, voor mooi en sterker haar de volgende ochtend. De formule wordt snel opgenomen.

De combinatie van Hyaluronzuur Duo en Edelweiss Olie vult tevens de elasticiteit diep aan, voor meer veerkracht, zachtheid en glans. Het unieke Hyaluronzuur Duo omvat een krachtige combinatie van Hyaluronzuur met een laag en hoog molecuulgewicht. Het Hyaluronzuur met het lage gewicht zorgt ervoor dat het de vezel diep doordringt om schade te herstellen. Het Hyaluronzuur met het hoge gewicht heeft een intens hydraterende functie, waarbij de vezels worden opgevuld om de elasticiteit en kracht te herstellen.

Key benefits

● Herstelt 55% van de schade door ontkleuring.
● Maakt het haar 74% meer gehydrateerd.
● Voedt en verzacht blond haar intensief.
● Het haar is 89% sterker.
● Beschermt tegen wrijving met het hoofdkussen.
● Verzegelt de vezel voor 53% minder gespleten punten.

Resultaat

Poreus en ontkleurd haar voelt weer gezond en sterk aan door de intensief hydraterende en verzachtende eigenschappen van het masker. De haarvezel is opgevuld en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het haar pluist minder en heeft een natuurlijke glans.
90 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.