Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Anti-Wrinkle Concentrate
Anti-aging verzorging

30 ml
€ 32,72
€ 26,17
€ 87,23 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Prelaunch
Art-Nr.652987
Leeftijd30+
EffectZijdezacht, Gladmaken, Glowing
ConsistentieSerum
Huid typeRijpe Huid
EigenschapAnti-Aging, Zorgzaam
Product typeAmpullen
ToepassingsgebiedGezicht
Arganicare Anti-Wrinkle Concentrate, verrijkt met collageen en arganolie, is een uniek geavanceerd serum voor alle huidtypes, dat de bouwstenen vormt voor collageensynthese om de huid zichtbaar glad te maken en te vernieuwen.. Het versnelt de huidvernieuwing, herstelt jeugdig uitstraling en vitaliteit en vermindert rimpels aanzienlijk. De dichtheid en elasticiteit worden zichtbaar verbeterd, de huid is merkbaar steviger en helderder.

Geformuleerd met geavanceerde rimpelverminderaars van de hoogste kwaliteit, waaronder Matrixyl ™ synthe’6 en Majestem ™

Dankzij het matrikine-achtige effect stimuleert Matrixyl® synthe’6® 6 hoofdbestanddelen van de huidmatrix en de dermaal-epidermale verbinding en zorgt voor een optimale architectuur van het weefsel. Het vermindert rimpels aanzienlijk en versnelt de huidvernieuwing.

Majestem ™ levert V-vormige tileigenschappen door de slappe nekhuid strakker te maken, de wangen op te tillen en rimpels in de kraaienpoot glad te strijken. Majestem ™ beschermt tegen oxidatieve stress (zoals luchtverontreiniging en UV-straling) en herschept de spanning van de huidmatrix door de mitochondriale dynamiek te herstellen.
30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.