Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

PerfectionistPro Multi Defense Aqua UV Gel SPF50
Gezichtsemulsie

30 ml
Adviesprijs€ 52,00
€ 41,60
Je bespaart 20%
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
We laten je graag per e-mail weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.
+ cadeau
Art-Nr.517842

Estée Lauder - Perfectionist Pro Multi Defense Aqua UV Gel SPF50

Bescherming van de volgende generatie die je bijna niet voelt zitten. De professionele behandeling van de Estée Lauder Perfectionist Pro Multi Defense Aqua Gel helpt de huid gezond te houden met een holistische 3-in-1-aanpak die de zichtbare tekenen van schadelijke invloeden van binnenuit en buitenaf bestrijdt: onzichtbare, uitgebreide bescherming tegen UVA/UVB-stralen.

Deze formule, waarvoor inmiddels patent is aangevraagd, bevat bovendien extract van de tijgerlelie en bestrijdt schade aan het elastine voor een stevige, veerkrachtige huid. Bescherming tegen verontreiniging: De zorgvuldige combinatie van antioxidanten bestrijdt de zichtbare schade van verontreiniging van binnenuit en buitenaf, zoals schade door de ozonlaag en fijnstof.

De zorgvuldig samengestelde, zelfvernieuwende combinatie bestaat uit onder andere tijgerlelie-extract, groene thee, vitamine C en E en Resveratrol. Bescherming tegen uitdroging: de geavanceerde versterkers helpen de vochtbarrière van de huid te versterken en beschermen de huid tegen aanvallen van infraroodstraling en andere omgevingsaanvallen. Ook zorgen deze versterkers ervoor dat de huid niet uitdroogt door warme lucht en airconditioning. Dit alles is verwerkt in een fantastische, lichte gelemulsie die de huid verfrist en hydrateert. Wordt snel geabsorbeerd. Niet vet of plakkerig. Verstopt de poriën niet.

30 ml

bij besteding vanaf € 69,- euro aan Estée Lauder-producten.*

* Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.