Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies
35 ml
€ 71,00
€ 50,95
€ 1.455,71 / 1000 ml
, Inclusief BTW
50 ml
€ 101,50
€ 71,95
€ 1.439,00 / 1000 ml
, Inclusief BTW
80 ml
€ 122,00
€ 86,95
€ 1.086,88 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Siliconen Vrij
Palmolievrij
Art-Nr.594002
GeurnootFruitig, Bloemig
TopnootMuskus, Kaasjeskruid, Peer, Ambrette
HartnootRoos, Iris
BasisnootCeder, Muskus
KenmerkenVrij Van Microplastic, Siliconen Vrij, Palmolievrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Conserveermiddelen Vrij, Sulfaat Vrij, Comedogeen-Vrij, Veganistisch, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
Product typeSpray
Cadeau voorVerjaardag
IRRESISTIBLE GIVENCHY, een geur die uitnodigt om los te laten. Een fruitige geur die samen komt met het contrast tussen tegenovergestelde akkoorden van weelderige roos en stralend blond hout. De sprankelende roos weerspiegelt de geur van een overduidelijk onweerstaanbare vrouw met magnetische charmes die zo aantrekkelijk is dat we haar willen volgen. Zij straalt en nodigt u uit voor een IRRESISTIBLE dans om uzelf te zijn. Voor haar is het leven een dans. #IRRESISTIBLEISYOU

De sprankelende roos komt samen met omhullende tonen van muskusachtig blond hout. De stralende noten van peer en muskuszaad voegen een subtiel vleugje van speelsheid toe aan de geur. Deze bloemige, houtachtige en fruitige geur is een creatie van vrouwelijkheid en charme, gemaakt door de parfumeurs: Fanny Bal, Dominique Ropion en Anne Flipo.

Een sprankelende top: Peer & Muskuszaad
Een onweerstaanbaar hart: Weelderige Roos essentie, Iris & Muskus
Sensuele houtnoten in de basis: Virginia Cederhout & Amberhout
35 ml


LET GO!

HET LEVEN IS EEN DANS

Geurnoten

Sprankelende roos

Een sprankelende opening dankzij de fruitige akkoorden van peer en muskus. Een betoverend hart waar weelderige roos en poederige iris versmelten. Stralende basis waar ceder- en amberhout samenkomen.

Model

Fran Summers

Zij is een Brits fashion model. Een van GIVENCHY’S meest kenmerkende gezichten. Stralend en spontaan, zij symboliseert de geur IRRESISTIBLE van nature!

Concept

Let go!

Ze is aantrekkelijk, zonder het te weten. Ze is gepassioneerd. Ze is charmant, magnetisch en elegant. Er is geen ontkomen aan haar. Zij is IRRESISTIBLE.. Voor haar is het leven EEN DANS! 

Waardevol, net als een kaleidoscoop

De flacon

Een prisma-vormige flacon net als een kostbare kaleidoscoop, uitgesneden in het symbolische vierkant. De rosé goudkleurige flacon is afgewerkt met een vleugje kant die de liefde van Hubert de Givenchy voor creativiteit met stof weerspiegelt. Ervaar het effect, breng de flacon dichtbij uw oog. Ziet u het ook?


#IRRESISTIBLEISYOU

LET GO!

IRRESISTIBLE GIVENCHY Eau de Parfum

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.