Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Profiteer van ronde prijzen* op ALLES! 🌸

Orchidée ImpérialeBrightening The Radiance Concentrate
Oogserum

30 ml
Adviesprijs€ 506,75
€ 400,00
Je bespaart 21%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1077475
ConsistentieSerum
ToepassingsgebiedOgen
Orchidée Impériale Brightening The Radiance Concentrate, een meesterwerk van expertise, combineert twee experttechnologieën afgeleid van het Orchidarium® en Guerlain Research voor een dubbel verhelderend effect op de huid.

Cell Respiration ™ Technology - helpt zuurstofgebrek effectief te bestrijden door de cellulaire levensduur te vergroten en de huid te transformeren, zodat de huid een jeugdige uitstraling krijgt.

Orchid Noble Light ™ Technology - combineert een extract van de kostbare orchidee Dendrobium Nobile met revolutionair verhelderende eiwitten, die alomvattend werken op de bronnen van doffe huid.

Door zich te richten op de productie van melanine, wat verantwoordelijk is voor donkere vlekken en bijdraagt aan de productie van collageen, wat essentieel is voor stevigheid, pakt het de pigmentafwijkingen aan. Ook geeft het de huid een boost, stimuleert het de uitstraling en geeft het een verhelderend effect.

Dag na dag wordt de textuur van de huid verfijnd, vervagen de donkere vlekken en krijgt de huid zijn jeugdige uitstraling terug.
30 ml