Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

for herPure Musc
Eau de parfum

30 ml
€ 61,95
€ 49,95
€ 166,50 / 100 ml
, Inclusief BTW
50 ml
€ 92,95
€ 70,95
€ 141,90 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 121,00
€ 99,95
€ 99,95 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.063887
Cadeau voorVerjaardag

HET PARFUM:
PURE MUSC eau de parfum is een levendig en stralend eerbetoon aan de vrouw, met de karakteristieke musk.
De puurheid van het heart of muc wordt subliem door een boeket van witte bloemen en wordt op de achtergrond verwarmd door de sensualiteit van kasjmier. Deze uiterst verslavende samenstelling omvat de essentie van de moderne vrouw in haar dualiteit, tussen kracht en kwetsbaarheid. De zeer grafische fles weerspiegelt deze dualiteit tussen de witte en matte lak, een symbool van puurheid en een glanzende zwarte dop, een symbool van kracht.

DE FLACON:
De zwart-witte flacon weerspiegelt de exquise kunst en schoonheid van het parfum. De mat witte lak en de zwarte dop benadrukken nog eens de mix van kracht en zachtheid. 

DE COMBINATIE:
Ontdek de kunst van het ‘layeren’ met Narciso Rodriguez' iconische for her-geurcollectie.
Layering, oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, is een techniek waarmee de drager haar geursignatuur verder kan definiëren. Door meerdere geuren te combineren, is het mogelijk een geur te creëren die helemaal van jouzelf is. 

Op zichzelf is for her PURE MUSC puur verslavend. De combinatie met andere for her-geuren maakt PURE MUSC nog fascinerender. In combinatie met de originele for her eau de toilette ontstaat een subliem sensueel element van verfijning. Wanneer PURE MUSC wordt gecombineerd met for her eau de parfum, wordt een puur verleidelijke intensiteit en intrige toegevoegd. PURE MUSC in combinatie met for her FLEUR MUSC creëert een subtiel sensationele bloemige geur. Voor een rijke diepte en een gewaagd gevoel van mysterie combineer je PURE MUSC met de oneindig intrigerende for her MUSC NOIR.

30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.