Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Dior BackstageLarge Eye Shadow Blending Brush N°23
Oogschaduwpenseel

1 stuk
€ 31,50
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.026032
PenseelhaartypeNatuurlijk Haar
Geschikt voorOogschaduw
Product typePenseel
ToepassingsgebiedOgen
Ontdek het grote oogschaduw blending penseel N°23 van Dior. Dit penseel is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. De Large Eye Shadow Blending Brush N°23 is ideaal voor het optimaal aanbrengen en mengen van oogschaduw.

Dit ronde, compacte penseel is perfect geschikt om naar hartenlust te spelen met kleuren en finishes op de oogleden. Het grote oogschaduw blending penseel N°23 vervaagt kleuren, verzacht contouren en geeft de ogen structuur op een precieze en comfortabele manier. De volle vorm en soepele haartjes zijn speciaal geselecteerd om oogschaduw gelijkmatig te mengen en een vloeiend kleurverloop te creëren, van een subtiel zacht tot een intens 'smokey' effect.

Dankzij het stevige penseel met extreem fijne en zachte, natuurlijke vezels brengt u het product gecontroleerd en perfect aan met één enkele beweging.
1 stuk

bij besteding vanaf € 95,- aan Dior-producten.*

* Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Zolang de voorraad strekt.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.