Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies
20 ml
€ 77,92
€ 71,51
€ 357,55 / 100 ml
, Inclusief BTW
50 ml
€ 139,83
€ 127,03
€ 254,06 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 187,88
€ 170,79
€ 170,79 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.020470
De betoverende geur van de roos maakt deel uit van de edele Italiaanse tuinen waar de bloem helemaal alleen een sfeer van natuurlijke elegantie weet te creëren. Acqua di Parma slaagde erin haar unieke charme te vatten in een eau de parfum die de wereld van Le Nobili verrijkt met nieuwe, geraffineerde nuances.

Rosa Nobile, een elegante en moderne geur. Haar toetsen zijn als emoties met rijke en verrassende nuances. De omhullende geur distilleert een perfecte harmonie. Een originele interpretatie van een betoverend mooie bloem. Een heerlijke geur alchemie die klassieke en moderne elegantie combineert en die in elk van haar facetten een ode brengt aan de puurste en natuurlijkste vrouwelijkheid. Een eau de parfum die vanaf het eerste moment in de smaak valt.

Het parfum begint met de zachte en frisse citrus toetsen van bergamot en mandarijn die in de unieke samenstelling door pepertoetsen gesublimeerd worden. Daarop volgt in het hart een explosie van rijke, intense, haast keizerlijke Italiaanse rozen. Een harmonieus akkoord van viooltjes, pioenen en lelietjes-van-dalen accentueert de verleidelijke toets van de fluwelige rozenblaadjes. Het crescendo emoties wordt verlengd in de basis: het cederhout uit Virginia versterkt de muskustoetsen van het akkoord van grijze amber en muskus tot een onvergetelijk geheel. Voor het perfecte vleugje Italiaanse schoonheid.

Topnoten: mandarijn, bergamot, peper
Hartnoten: roos, lelietje-van-dalen, pioenroos
Basisnoten: cederhout, amber, muskus
20 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.