Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

CHANELSUBLIMAGESUBLIMAGE LE FLUIDE
Gezichtscrème

50 ml
€ 265,00
Online op voorraadGratis verzending
Paraffine-Vrij
Vrij Van Parabenen
Sulfaat Vrij
Art-Nr.740299
Leeftijd20+
ConsistentieVloeistof
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapHydraterend, Anti-Aging, Verstevigend
KenmerkenParaffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Pigment- En Kleurstofvrij, Zonder Sporen Van Noten, Ftalaat-Vrij, Ammoniak Vrij
SUBLIMAGE Le Fluide werkt op de essentiële factoren die de schoonheid van de huid beïnvloeden: hydratatie, uniformiteit, glans en stevigheid. Bovendien biedt het onder alle omstandigheden een mattering op maat. De formule verfijnt de huidstructuur. De luchtige textuur is zacht als zijdemousseline, en voorziet de huid van zachtheid en een luchtige frisheid.
Dankzij SUBLIMAGE Le Fluide wordt de huid gladder en de gezichtscontour steviger, de huidstructuur is fijner en de egale teint straalt. SUBLIMAGE Le Fluide zorgt voor een perfecte afwerking van de huid en brengt de huid optimaal in balans. De huid is de hele dag lang, daar waar het nodig is, subtiel gematteerd maar blijft stralen.

Regelmatige huidstructuur: +44%
Comfort: +94%
Eigen beoordeling door 20 vrouwen, 8 uur na het aanbrengen van de Fluide.

SUBLIMAGE Le Fluide is daarnaast de ideale basis voor make-up.
SUBLIMAGE Le Fluide ontleent haar herstellende vermogen aan een extract van de vrucht van Vanilla Planifolia, vanille van Madagaskar. Deze plantaardige schat bezit unieke eigenschappen die werken op alle tekenen van huidveroudering. CHANEL onttrekt hieraan de de ultieme essentie met krachtige herstellende vermogens: Planifolia PFA*.
Bovendien bevat het PRÉCISPHÈRES™ van Zink, een exclusieve en gepatenteerde**, door CHANEL ontwikkelde technologie. Het zink wordt alleen vrijgegeven waar en wanneer dat nodig is om de huid te matteren.

*PFA: PolyFractionnement des Actifs (Meervoudige Deling van Actieve Werkstoffen) is een specifiek door CHANEL ontwikkeld procedé waarmee uiterst zuivere, zeldzame en kostbare cosmetische actieve werkstoffen worden vervaardigd. Voor 1 kg Planifolia PFA zijn 105 kg groene vruchten nodig.
**Patentaanvraag internationaal gedeponeerd.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.