Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Eau de Toilette

100 ml
€ 77,85
€ 58,38
€ 58,38 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.729305

Davidoff The Game Eau de Toilette

SENSUEEL, MANNELIJK EN ELEGANT

Davidoff The Game Eau de Toilette, speel het spel met de meesterschap en het talent van een geboren winnaar! Met het houtachtige oriëntaalse herenparfum trek je moeiteloos succes aan - van het genieten van het spel tot het winnen van het hart van een vrouw.

  • Topnoten: JENEVERBESSEN
  • Hartnoten: IRIS
  • Basisnoten: ROZENHOUT

Het parfum opent in de vrolijke en kleurrijke topnoot van jeneverbessen en is ontworpen om het aroma van een Americano-cocktail na te bootsen. Het hart is samengesteld uit cederhout en oranjebloesem, wat de helderheid van de openingsnoot vergroot en er een levendige, gestructureerde en mysterieuze kracht aan toevoegt. Een sensuele en verslavende basisnoot van tonkaboon sluit deze herengeur af en versterkt de aanwezigheid van deze assertieve mannelijkheid.

De flacon is gebasseerd op de sprankelende lichten van het casino. De spreekwoordelijke geluksmunt van de speler heeft de vorm van een gouden chip aan de onderkant van de flacon.

DAVIDOFF FRAGRANCES, MAKE YOUR CALL.
Geïnspireerd door de oceanen en natuurlijke wonderen, geeft Davidoff al 30 jaar kracht, frisheid en levendigheid aan mannen en vrouwen. Wij verkenden de aarde in een zoektocht naar zeldzame en krachtige ingrediënten en creëerden unieke melanges die jou innerlijke natuur versterken. Naast parfum heeft Davidoff ook aftershaves, deodoranten en showergels in het assortiment. Van het legendarische Cool Water tot onze meest iconische geuren, vind uzelf en MAKE YOUR CALL!
100 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.