Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

for herEau de Parfum Spray
Eau de parfum

30 ml
€ 61,95
€ 49,95
€ 166,50 / 100 ml
, Inclusief BTW
50 ml
€ 92,95
€ 74,95
€ 149,90 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 124,00
€ 111,00
€ 111,00 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.782379

HET PARFUM:
Narciso Rodriguez For her eau de parfum is een eerbetoon, gemaakt als een geschenk aan de vrouw. For her eau de parfum biedt een reis naar het heart of musc om de vele en subtiele facetten ervan te ontdekken. Het heart of musc blijft de stralende ziel van het dames parfum en ontwikkelt al zijn sensualiteit en verfijning op een pastelroze achtergrond. Een vleugje roos en een perzikkleurig gevoel zorgen voor een fluweelzachte textuur, terwijl een sluier van zacht amber en hout mysterie en diepte toevoegt aan de samenstelling. For her eau de parfum is een omhullende geur, een intieme overeenkomst tussen een vrouw en haar parfum. Narciso For her eau de parfumm veroorzaakt een verbazingwekkend gevoel van harmonie op de huid. De eenvoud en puurheid, de mysterieuze intriges en de sensualiteit betovert.

DE FLACON
Narciso Rodriguez brengt zijn designfilosofie naar de flacon. De moderne, eenvoudige, glanzende flacon is ontdaan van toeters en bellen. De zachtroze lak is verfijnd en charmant in al zijn eenvoud en benadrukt de innerlijke vrouwelijkheid van de drager.

DE COMBINATIE
Ontdek de kunst van het ‘layeren’ met Narciso Rodriguez' iconische for her-geurcollectie.
Layering, oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, is een techniek waarmee de drager haar geursignatuur verder kan definiëren. Door meerdere geuren te combineren, is het mogelijk een geur te creëren die helemaal van jouzelf is. Met de introductie van for her PURE MUSC is layering een centraal facet geworden van de for her-geurcollectie, waarmee je je favoriete for her-geuren voor elke gelegenheid kunt personaliseren.
Wanneer PURE MUSC wordt gecombineerd met for her eau de parfum, wordt een puur verleidelijke intensiteit en intrige toegevoegd.


 

30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.