1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Dior HommeOriginal Eau de Toilette
Eau de Toilette

Online op voorraadGratis verzending
+ cadeau
Art-Nr.211978
GeurnootHoutachtig, Bloemig
TopnootSalie, Lavendel, Bergamot
HartnootKardemom, Cacao, Iris, Amber
BasisnootVetiver, Patchouli, Leer

Dior Homme Original Eau de Toilette

Een mannelijke iris.
Aan de oorsprong van Dior Homme was er Dior Homme Original, de oude vertrouwde Eau de Toilette met een sexy signatuur versterkt door mannelijke houtachtige geurnoten voor een ongewoon subtiele elegantie. Dior Homme Original wordt gedragen zoals u een stijlvol, elegant en modern pak draagt. Laat een houtachtig, kruidig geurspoor achter, de onmiddellijk herkenbare signatuur van een elegante stijl.

De creatie van Dior Homme Original was een ware olfactorische revolutie, die de subtiele sensualiteit van Toscaanse Iris combineert met de houtachtige chypre-accenten van Haïtiaanse Vetiver. Een kruidige, houtachtige geur was geboren, versterkt door de frisse topnoten van kardemom.

50 ml

* Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Zolang de voorraad strekt.Een sensueel olfactorische signatuur

Iris uit Toscane

Een buitengewoon aanwezige, bijna overweldigende geur van poederachtige akkoorden die zijn houtachtige groene accenten onthult en doet denken aan het geruststellende aroma van warm brood.

Kardemom uit Guatemala

Gecultiveerd in Guatemala, past kardemom uitstekend bij de houtachtige geurnoten van herengeuren. De eigentijdse geur van kardemom zorgt voor een frisse topnoot in Dior Homme.

Vetiver

Een plant met geurige wortels die Dior Homme verrijkt met een vrijmoedige en elegante basisnoot. De aanhoudende akkoorden van vetiver worden gebruikt in houtachtige, chypre en oosterse composities.

François Demachy

Een mannelijke iris

“Dior Homme vermijdt alle clichés over mannelijkheid. Het verkent een nieuwe, onmiddellijke mannelijkheid die desalniettemin complex is.”

DIOR HOMME

I'M YOUR MAN