1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

PRIDE bij Douglas

Start het Pride seizoen met stralende statement looks en sluit je in juni aan bij de LGBTQIA+ gemeenschap om op te komen voor diversiteit en solidariteit!

Hier vind je prachtige producten die jouw Pride make-uplook extra zullen laten stralen. Leer ook meer over de geschiedenis van Pride en het Pride Initiative van Douglas.

Pride Month favorieten

Je bent perfect zoals je bent - en iedereen mag dat zien! Laat je Pride look stralen met deze musthaves.

LOVE IS LOVE

De Pride geschiedenis

 

Waarom is juni Pride Month?

Elk jaar herdenkt de LGBTQIA+ community de Stonewall Riots van juni 1969, toen een groep queer mensen zich verzette tegen arrestatie door de politie in een bar in New York. Het evenement maakte de weg vrij voor Pride-bewegingen over de hele wereld.

1 / 5
Waar staat Pride voor?

De term verkondigt de zelfbevestiging, waardigheid, gelijkheid en zichtbaarheid van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, queer, intersekse en aseksuele mensen. Tegelijkertijd beschrijft het de beweging die voor deze mensen werkt.

2 / 5
Waar staat de Pride-vlag voor?

De kunstenaar en ontwerper Gilbert Baker kreeg van Harvey Milk, een van de eerste openlijk homoseksuele politici in de VS, de opdracht een vlag te ontwerpen voor de Pride-viering in 1978. Baker liet zich inspireren door de strepen van de Amerikaanse vlag. Om de vele verschillende groepen binnen de LGBTQIA+ gemeenschap te vertegenwoordigen, gebruikte hij regenboogkleuren in het ontwerp.

3 / 5
Pride parade

Parades zijn een belangrijk onderdeel van Pride Month. Steden over de hele wereld organiseren elk jaar in juni een verscheidenheid aan evenementen om de LGBTQIA+ community te steunen en hun zorgen onder de aandacht te brengen.

4 / 5
Douglas Pride Initiative

Onze Douglas collega's uit Duitsland hebben hun krachten gebundeld in een Pride Initiative: Onder het motto '#beYOUtiful' bieden zij leden van de LGBTQIA+ gemeenschap een platform om ideeën uit te wisselen en aandacht te vragen voor hun zorgen.

5 / 5

Straal met een pride make-uplook

GET THE LOOK

Wees jezelf en durf te stralen, ga deze Pride voor een kleurrijke en opvallende look. Met de onderstaande producten kun je oneindig veel looks creëren dus ga er voor zitten en laat je creativiteit er op los.

Pride

(56)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: