1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Mystical Graphic Eyes

HALLOWEEN LOOK

Op zoek naar een make-up look die mysterieus en gewaagd is? In deze tutorial laten we je zien hoe je deze look maakt. De focus ligt op de ogen, die schitteren met diepzwarte grafische lijnen en glitteroogschaduw. Beleef het griezelplezier met deze look!

TUTORIAL

Volg deze zes stappen!

Wees helemaal ready voor Halloween met deze Mystical Graphic Eyes in 6 eenvoudige stappen.

De ogen

Start vanaf de binnenste ooghoek en trek een lijn over de hele oogplooi met een zwarte eyeliner. De lijn eindigt in een boog aan het einde van de wenkbrauw.

Begin nu in het midden van de onderste wimperlijn en trek een gebogen lijn naar de slaap. Eindig met een licht gebogen lijn onder de binnenste ooghoek.

1 / 6
Glitter toevoegen

Voeg glintsering aan je look toe met een vloeibare glitteroogschaduw en breng deze royaal aan over het hele bewegende ooglid. Dep nog wat oogschaduw in de binnenste ooghoek om het oog nog meer te accentueren. 

2 / 6
De wimpers

Voor een extra dramatische look, voeg verschillende lagen mascara toe op de boven- en onderwimpers. Tip: Waterproof mascaras zijn extra long-lasting, perfect voor een onvergetelijke Halloweenavond! 

3 / 6
Nepwimpers

Om de onderwimpers aan de buitenkant extra te accentueren, kan je er nepwimpers tussen plaatsen. Kort ze in tot de gewenste lengte en plak ze voorzichtig op de huid met gebruik van wimperlijm en een pincet.  

4 / 6
Fijne lipcontour

Aangezien de ogen het middelpunt zijn van deze look, blijft de rest van de make-up natuurlijk. Omlijn de lippen met een lipliner in een nude tint. 

5 / 6
Natuurlijke lippen

De laatste stap is het aanbrengen van lipstick in een natuurlijke bruine kleur en deze te blenden met de lipliner.

6 / 6

Meer producten voor de look

Tutorial: Mystical Graphic Eyes

(590)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: