1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

 Beautyvoordeel: Nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

The Ordinary

Ontdek de skincare guide van The Ordinary!

The Ordinary heeft voor elk probleem en wens een aanpak met diverse producten, die binnen korte tijd een verschil kunnen maken. Denk hierbij aan retinoïden, vitamine C oplossingen, antioxidanten, diverse AHA’s en 100% natuurlijk oliën. Deze bevatten slechts enkele actieve ingrediënten, waardoor het mogelijk is om de verschillende recepten met elkaar te combineren. Wij voorzien u graag van een aantal voorbeeldregimes!

WHY WE LOVE IT

Zeer effectieve producten tegen een voordelige prijsKlinische technologie gecombineerd met geconcentreerde bestanddelenIndividuele verzorgingsroutine voor elke huidbehoefte

Bij de producten van The Ordinary kan het even duren voordat u de productnamen hebt ontcijferd om erachter te komen welk product voor welke huidbehoefte en welk huidtype geschikt is. De vraag is dan hoe een eigen routine kan worden samengesteld.

We hebben The Ordinary voor u begrijpelijk gemaakt: ontdek met onze hulp uw eigen routine met de producten van The Ordinary. Wij leggen u uit welke producten u kunt combineren en in welke volgorde ze dienen worden aangebracht.

ROUTINE TEGEN ONZUIVERHEDEN EN RODE VLEKJES

De verzorgingsroutine voor een zuivere en verfijnde teint

Ochtend

Reinig het gezicht met een cleanser en breng 3-4 druppels Niacinamide 10% + Zinc 1% aan. Breng daarna enkele druppels Hyaluronic Acid 2% + B5 aan. Dit zorgt ervoor dat de huid voortdurend wordt gehydrateerd en er zichtbaar voller uitziet. Gebruikt u een dagcrème? Breng deze dan als laatste stap aan.

Avond

Reinig allereerst uw gezicht en breng enkele druppels Niacinamide 10% + Zinc 1% aan. Breng vervolgens achtereenvolgend Hyaluronic Acid 2% + B5 en Azelaic Acid Suspension 10% aan. Gebruikt u een nachtcrème? Breng deze dan als laatste stap aan.

ANTI-AGING ROUTINE

Producten voor een strakkere huid

Ochtend

Begin de routine met het reinigen van uw huid. Buffet Serum gaat de algemene tekenen van huidveroudering tegen. Met Hyaluronic Acid 2% + B5 wordt uw huid zichtbaar voller. Breng vervolgens uw dagcrème met SPF aan.

Avond

Begin ook's avonds met het reinigen van de huid. Breng daarna enkele druppels Buffet Serum aan. Breng verder een kleine hoeveelheid Granactive Retinoid 2% Emulsion aan. Deze emulsie versnelt de celdeling en celvernieuwing. Een paar druppels van de verzorgende olie 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil zijn geschikt om de avondroutine mee af te ronden.

ROUTINE TEGEN DROGE HUID

Vochtinbrengende producten voor een stralende teint

Ochtend

Begin uw routine door uw huid te reinigen. Met Hyaluronic Acid 2% + B5 wordt uw huid zichtbaar voller. Gebruik vervolgens Natural Moisturizing Factors + HA als natuurlijke vochtinbrenger en als booster voor een stralende teint.

Avond

Ook 's avonds begint u met een cleanser. Vervolgens brengt u een paar druppels Hyaluronic Acid 2% + B5. Breng daarna 100% Plant-Derived Squalane aan – een oplossing met een vochtinbrengende werking zonder de poriën te verstoppen.

ROUTINE TEGEN
VERKLEURINGEN EN PIGMENTVLEKJES

Producten voor een egale teint

Ochtend

Reinig de huid en breng er een paar druppels Alpha Arbutin 2% + HA aan – dit serum vermindert vlekjes, littekens en hyperpigmentatie. Breng daarna Natural Moisturizing Factors + HA en zonbescherming aan.

Avond

Reinig het gezicht met een cleanser. Breng Glycolic Acid 7% Toning Solution op een wattenschijfje aan en verdeel het zo over uw gezicht en de hals. Heeft u een gevoelige huid? Breng dan niet de toner aan. Breng nu Alpha Arbutin 2% + HA aan. Gebruik daarna 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil voor de verzorging.

Een fruitzuurpeeling is een chemische peeling. De gedachte om een chemische peeling in uw huidverzorgingsroutine op te nemen kan u in eerste instantie misschien afschrikken. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn ontelbaar veel producten verkrijgbaar. Dat maakt het er natuurlijk niet makkelijker op.

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen?
Chemische peelings zijn als tegenhanger van mechanische scrubpeelings zacht voor de huid en heel effectief. Droge huidcellen worden hierbij niet losgemaakt door er hard over te wrijven, maar hiervoor worden zuren gebruikt die de huideigen regeneratieprocessen activeren. AHA- en BHA-peelings zijn ware wondermiddelen en werken onder andere tegen fijne lijntjes, acne, vergrote poriën en hyperpigmentatie.

NORMALE TOT DROGE HUID

ANTI-AGING
VOCHTINBRENGEND
VOOR MEER UITSTRALING

PEELING VOOR HET HUIDOPPERVLAK


GLYCOLIC
LACTIC
MANDELIC

VETTE TOT GEMENGDE HUID

ANTIBACTERIEEL
VERMINDERT ZWELLINGEN


PEELING VOOR HET HUIDOPPERVLAK TOT IN DE PORIËN

SALICYLIC

LET OP HET VOLGENDE
BIJ ALLE FRUITZUURPEELINGS:

Voer altijd eerst een patchtest uitGebruik een zuurpeeling niet samen met een andere zuurpeeling, retinoïden of zuivere vitamine CGebruik zuurpeelings alleen 's avondsBreng de peelings niet op zeer droge, beschadigde, gevoelige of geïrriteerde huid aanLet erop dat u elke dag voldoende zonbescherming aanbrengt

ZEER GOED VOOR DE ONGEVOELIGE HUID