1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

Peter Thomas Roth

(59)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Klinische huidverzorging van Peter Thomas Roth Nederland

Als je over huidverzorging praat, praat je over Peter Thomas Roth. Om de oneffenheden in zijn huid te laten verdwijnen, richtte hij jaren geleden zijn eigen merk op. Zijn familie runde op dat moment twee spa’s, waardoor hij automatisch zijn kennis van helende ingrediënten kon toepassen. Vandaag de dag draaien de producten van Peter Thomas Roth voornamelijk om twee dingen: jouw huid zuiver laten aanvoelen en jong doen ogen. De producten bestaan, naar eigen woorden, uit doorbrekende formules en zorgen voor verbazingwekkende resultaten. Ontdek alle producten van Peter Thomas Roth Nederland en beleef het zelf.

Peter Thomas Roth-sets en meer

Bij Peter Thomas Roth schaf je in één keer jouw gehele skincare-routine aan. Begin met de basis: met een fijne reiniger en crème kom je al een heel eind. In veel van de producten zit SPF. Fijn, want het is altijd belangrijk om jouw gezicht te beschermen tegen de zon - zélfs in de winter. Kun je maar geen keuze maken? Kijk dan eens bij de Peter Thomas Roth-sets. Deze zijn overigens ook leuk om cadeau te doen aan een van je naasten. Diegene gaat er ongetwijfeld blij mee zijn.

Peter Thomas Roth kopen

Of je nu een Peter Thomas Roth-giftset wilt aanschaffen of gaat voor een aantal losse producten, je kunt alles online bestellen bij Douglas. Zo geniet je meteen van een hoop voordelen. De verzending van jouw pakket is bijvoorbeeld helemaal gratis. Vaak staan we binnen 24 uur al bij je op de stoep. In de doos vind je dan ook nog twee samples. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty. Wil je de producten van Peter Thomas Roth liever in het echt kopen? De deuren van onze winkels staan iedere dag voor je open. Je bent van harte welkom!